Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε την επόμενη μεταγραφή της Τσέλσι!
Τσέλσι

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε την επόμενη μεταγραφή της Τσέλσι!

Η Τσέλσι είναι έτοιμη γι' ακόμη μία μεταγραφή μέσα στις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο και το ρεπορτάζ του.

19.08.2024 | 19:29

Η Τσέλσι δεν ξεκίνησε καλά την Premier League. Οι παίκτες του Ένζο Μαρέσκα ναι μεν είχαν κάποιες ευκαιρίες και κάποιες καλές στιγμές, όμως, ηττήθηκαν εντός έδρας με σκορ 2-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Λονδρέζοι έχουν ήδη αποκτήσει γι’ αυτό το καλοκαίρι μερικούς νέους και ταλαντούχους παίκτες. Αλλά φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει με το πλάνο τους. Όπως έκανε γνωστό ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος πολύ δύσκολα πέφτει έξω όσον αφορά τις μεταγραφές, αποκάλυψε ότι οι «μπλε» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ: Το απίθανο γκολ του Μιναμίνο με τη φανέλα της Μονακό!

Η Τσέλσι είχε κάνει δικό της τον Πορτογάλο μέσο για έξι μήνες τον Ιανουάριο του 2023, όμως, εν τέλει δεν προχώρησε στην αγορά του. Εκείνος την περσινή σεζόν την πέρασε στην Ισπανία, αγωνιζόμενος με την Μπαρτσελόνα, όπου ναι μεν έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις. Ωστόσο, τα χρήματα που έπρεπε να καταβάλλουν για χάρη του οι Καταλανοί θεωρήθηκαν πολλά και έτσι το deal δεν προχώρησε ποτέ.

Οι Άγγλοι από την άλλη έχουν καλές εικόνες από το πέρασμα του ταλαντούχου μέσου. Έτσι, έχουν δώσει ήδη τα χέρια μαζί του. Πλέον έχουν μείνει οι τεχνικές λεπτομέρειες με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά, φαίνεται και πως αυτές θα λυθούν άμεσα σύμφωνα με τον Ρομάνο με τον Ζοάο Φέλιξ να είναι η επόμενη μεταγραφή της Τσέλσι.

Τσέλσι: Δεν σταματάει ποτέ τις μεταγραφές!

Ναι μεν η Τσέλσι έχει αποκτήσει μερικούς παίκτες. Ωστόσο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ένζο Μαρέσκα δεν ήθελε και δεν προτίμησε να δώσει σε κανέναν από τους «νέους» φανέλα βασικού.

Μένει να δούμε από εδώ και πέρα ποια θα είναι η στάση της αγγλικής ομάδας και αν σκοπεύει να ρίξει ακόμα περισσότερα εκατομμύρια λίρες για τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version