Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν αντέχει ο Κριστιάνο – Φεύγει ο… δεύτερος μεγάλος σταρ της Αλ-Νασρ!
Αλ Νασρ

Δεν αντέχει ο Κριστιάνο – Φεύγει ο… δεύτερος μεγάλος σταρ της Αλ-Νασρ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βλέπει τον καλό του φίλο και συμπαίκτη να θέλει να αποχωρήσει...

20.08.2024 | 16:31

Σίγουρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο… δεν έχει καταφέρει όσα θα ήθελε με την Αλ-Νασρ στην Σαουδική Αραβία. Ο Πορτογάλος σταρ τα πηγαίνει εξαιρετική σε ατομικό επίπεδο, σκοράροντας το ένα γκολ μετά το άλλο, ωστόσο οι συμπαίκτες του δεν τον βοηθούν και δεν έχει κατακτήσει ακόμα κάποιον τίτλο!

Η σεζόν ξεκίνησε με τραγικό τρόπο για την Αλ-Νασρ, η οποία ηττήθηκε με 4-1 από την Αλ-Χιλάλ στον τελικό του Super Cup της Σαουδικής Αραβίας.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Κριστιάνο, φαίνεται πως ο καλός του φίλος και έτερος μεγάλος σταρ της ομάδας, Σαντιό Μανέ, θα αποχωρήσει για να πάει σε μια… ανταγωνίστρια ομάδα της Αλ-Νασρ!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο Ben Jacobs, η Αλ-Ιτιχάντ πιέζει για να αποκτήσει τον Μανέ από την Αλ-Νασρ. Ο Σενεγαλέζος σταρ δεν είναι χαρούμενος στην ομάδα του Κριστιάνο και για αυτό θέλει να αποχωρήσει…

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, όμως η προοπτική του δανεισμού του συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Από την άλλη και ο Καρίμ Μπενζεμά… θεωρεί κομβική την απόκτηση του Μανέ, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει και στην διοίκηση της Αλ-Ιτιχάντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version