Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ημί«Χ»ρονο φωτιά και… μοιρασία ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ημί«Χ»ρονο φωτιά και… μοιρασία ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης

Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης τα έκαναν... όλα σε 45 λεπτά και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

20.08.2024 | 00:32

Ατλέτικο Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ αναμετρήθηκαν στο πρώτο τους ματς για το πρωτάθλημα και μετά από ένα ημίχρονο με γκολ, αυτογκόλ και δοκάρι, μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει την κατοχή στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες. Στο 6ο λεπτό ο Πίνο είδε το σουτ του να κοντράρει στα σώματα, ενώ σταδιακά η Βιγιαρεάλ ανέβασε την απόδοσή της. Στο 13ο λεπτό ο Λιορέντε γέμισε την μπάλα και ο Λίνο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κόντε. Στο 17′ ο Ρεϊνίλντο ήταν σε θέση οφσάιντ ενώ στο 18ο λεπτό ο Ντανζουμά κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα σουτ με το αριστερό.

Μόλις δύο λεπτά μετά, ο Μάρκος Λιορέντε με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1. Στο 25ο λεπτό ο Πίνο είδε ξανά το σουτ του να κοντράρει. Στο 36ο λεπτό ο Λίνο έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Τελικά, στο 37′ ο Κόκε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και η Βιγιαρεάλ πήρε το προβάδισμα με 2-1. Όλα έδειχναν πως αυτό θα ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, όμως ο Σαρλόθ στο 45+5′ κατάφερε να σκοράρει και έτσι διαμόρφωσε το 2-2.

Ατλέτικο και Βιγιαρεάλ μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας

Στο 57ο λεπτό ο Μπαένα προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε μακριά από την αντίπαλη εστία, ενώ ένα λεπτό μετά ο Μορένα πήρε μία κεφαλιά αλλά ο Όμπλακ μπλόκαρε εύκολα την μπάλα. Στο 61′ ο Μπάριος δεν κατάφερε να βρει εστία με ένα μακρινό σουτ.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι – Ατλέτικο: Μια ανάσα από την τράμπα που θα σώσει δύο καριέρες

Στο 63′ ο Λίνο δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός, ενώ στο 72ο λεπτό ο Ντανζουμά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ο Πεπέ με το σουτ του στο 83′ δεν μπόρεσε να σημαδέψει την εστία, ενώ παρόμοια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μπάριος. Τελικά, μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version