Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
PFA: Κορυφαίος νέος παίκτης της χρονιάς ο Κόουλ Πάλμερ!
Τσέλσι

PFA: Κορυφαίος νέος παίκτης της χρονιάς ο Κόουλ Πάλμερ!

Η επιβράβευση των περσινών πεπραγμένων του Κόουλ Πάλμερ ήρθε σήμερα, μιας και κέρδισε το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της χρονιάς στην PFA.

20.08.2024 | 22:41

Κάθε χρόνο η PFA (Professional Footballers Association) βραβεύει τους κορυφαίους στο αγγλικό και ουαλικό ποδόσφαιρο. Η αρχαιότερη ποδοσφαιρική ένωση κρατά από το μακρινό 1907, δηλαδή 114 χρόνια! Σήμερα, αποφάσισε να επιβραβεύσει με τον καλύτερο τρόπο τον καλύτερο νέο ποδοσφαιριστή της Αγγλίας για τη σεζόν 2023-24. Κι αυτός, είναι ο Κόουλ Πάλμερ!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Άγγλος διεθνής εξτρέμ της Τσέλσι πέτυχε 25 γκολ σε 45 εμφανίσεις με τη φανέλα των μπλε του Λονδίνου πέρσι. Ήταν διακριθείς σε μια άσχημη εν γένει χρονιά για την ομάδα του. Παλαιότερα όμως είχε συστηθεί στο ποδοσφαιρικό κοινό ο γεννημένος στο Μάντσεστερ ποδοσφαιριστής. Είχε κάνει εξαιρετική χρονιά με τη Σίτι, παίζοντας πέρσι τον Αύγουστο στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο Super Cup ενάντια στη Σεβίλλη όπου είχε σκοράρει κιόλας.

Διαβάστε επίσης: Η Τσέλσι ανανέωσε τον Πάλμερ για πολλά ακόμα χρόνια!

Η Τσέλσι τον απέκτησε και πολύ καλά έκανε. Ο Πάλμερ αποτελεί την πιο πετυχημένη μεταγραφή στην εποχή της προεδρίας του Τοντ Μπόελι. Τα 47 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε στους «πολίτες» φαίνονται… ψίχουλα μπροστά στον πακτωλό εκατομμυρίων που έχει δαπανήσει. Ο Πάλμερ τουλάχιστον τα έβγαλε τα λεφτά του και σήμερα βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής στην Αγγλία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version