Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι, πάλι σε έπιασαν… κορόιδο: Γελάει η Ατλέτικο με τα λεφτά που πήρε για τον Φέλιξ!
Τσέλσι

Τσέλσι, πάλι σε έπιασαν… κορόιδο: Γελάει η Ατλέτικο με τα λεφτά που πήρε για τον Φέλιξ!

Η Τσέλσι γι' ακόμα μία φορά τα τελευταία χρόνια έπρεπε να βάλει πολύ βαθιά του χέρι στην τσέπη, ώστε να κάνει δικό της τον Ζοάο Φέλιξ.

20.08.2024 | 21:28

Η Τσέλσι από τότε που άλλαξε χέρια στη διοίκησή της έχει επενδύσει… άπειρα εκατομμύρια λίρες σε μεταγραφές. Έχουν έρθει πολλοί παίκτες στο Λονδίνο. Όμως, λίγοι είναι εκείνοι που πραγματικά έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και γενικότερα να πάρουν την ομάδα από το χέρι και να την φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ένας από εκείνους που είχε περάσει τον Ιανουάριο του 2023 ήταν ο Ζοάο Φέλιξ. Αλλά ο εξάμηνος δανεισμός του μόνο από επιτυχία δεν στέφθηκε. Παρόλα αυτά οι «μπλε» έκαναν εκ νέου κίνηση για χάρη του. Μία κίνηση που θα τον κάνει μόνιμο κάτοικο της αγγλικής πρωτεύουσας και της αγγλικής ομάδας.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: Ο Τζέιμι Βάρντι επέστρεψε στην Premier League και πουλάει… τρέλα με το κιλό!

Η Τσέλσι δεν τα τσιγκουνεύτηκε τα χρήματα για τον ταλαντούχο μέσο. Όπως έγινε γνωστό από τον δημοσιογράφο, Φλοριάν Πλάτενμποργκ, η αγγλική ομάδα θα βγάλει από τα ταμεία της 50 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του. Ένα χρηματικό ποσό αρκετά υψηλό αν σκεφτεί κανείς πως η καριέρα του Ζοάο Φέλιξ έχει πάρει την κάτω βόλτα και ότι έκανε αρκετό καιρό, μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τσέλσι: Μπορεί να… Αναστήσει την καριέρα του Ζοάο Φέλιξ;

Πριν από μερικά χρόνια ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπήρχαν στην Ευρώπη και τον κόσμο. Όλοι θεωρούσαν ότι το μέλλον θα ήταν χρυσό για τον μεσοεπιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης που είχε σπάσει κάθε ρεκόρ για την πάρτη του Ζοάο Φέλιξ, ώστε να τον κάνει δικό της από την Μπενφίκα.

Ωστόσο, η καριέρα του έμεινε -στην καλύτερη- στάσιμη. Ο δανεισμός του σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα δεν βοήθησε για πολύ. Μένει να δούμε από εδώ και πέρα τι μπορεί να κάνει υπό τις οδηγίες του Ένζο Μαρέσκα και αν μπορεί να γίνει ο επόμενος ηγέτης της Τσέλσι μέσα στα επόμενα χρόνια που έρχονται με τον ίδιο πλέον να είναι μόνιμος κάτοικος Λονδίνου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version