Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανατριχιαστικό αντίο του Σβεν Γκόραν Έρικσον: «Φροντίστε να ζείτε τη ζωή σας – Είχα μια καλή ζωή»
Premier League

Ανατριχιαστικό αντίο του Σβεν Γκόραν Έρικσον: «Φροντίστε να ζείτε τη ζωή σας – Είχα μια καλή ζωή»

Συγκλονίζει ο Σβεν - Γκόραν Έρικσον με τον... αποχαιρετιστήριο λόγο του!

21.08.2024 | 09:59

Δύναμη ψυχής από τον Σβεν Γκόραν Έρικσον. Ο Σουηδός προπονητής τον τελευταίο 1,5 χρόνο δίνει μάχη με τον καρκίνο. Έχει κερδίσει πολλές μονομαχίες όμως τώρα βλέπει πως το τέλος πλησιάζει. Μέσα από το ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ του Amazon Prime με τίτλο «Sven» και θέμα τη ζωή του, ο 76χρονος Σουηδός στέλνει μηνύματα ζωής και στο τέλος αποχαιρετά τον κόσμο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα συγκλονιστικά λόγια του Σβεν – Γκόραν Έρικσον

«Είχα μια καλή ζωή, ναι. Νομίζω ότι όλοι φοβόμαστε τη μέρα που θα τελειώσει η ζωή, όταν θα πεθάνουμε. Αλλά η ζωή έχει να κάνει και με τον θάνατο. Πρέπει να μάθεις να τον αποδέχεσαι για αυτό που είναι. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος, ο κόσμος θα πει ”Ναι, ήταν καλός άνθρωπος”, αλλά δεν θα το πουν όλοι αυτό.

Ελπίζω ότι θα με θυμάστε ως έναν θετικό τύπο, που προσπαθούσε να κάνει ό, τι μπορούσε. Μην λυπάστε. Χαμογελάστε. Σας ευχαριστώ για όλα, προπονητές, παίκτες, το κοινό. Ήταν όλα φανταστικά. Φροντίστε τον εαυτό σας, φροντίστε τη ζωή σας και ζήστε την. Αντίο!», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ανατριχιάζοντας άπαντες.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον -συγκλονίζοντας τον ποδοσφαιρικό, και όχι μόνο, πλανήτη- είχε αποκαλύψει πως διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, καθώς και το ότι στην αισιόδοξη περίπτωση θα είχε ακόμα έναν χρόνο ζωής. Έκτοτε, έχει ταξιδέψει στην Ευρώπη επισκεπτόμενος και γήπεδα πρώην ομάδων του, όπως οι Λάτσιο, Σαμπντόρια και Μπενφίκα. Βέβαια, ξεχωριστή στιγμή στην καρδιά και στο μυαλό του -όπως και σ’ όλων των ποδοσφαιρόφιλων- αποτελεί εκείνη του περασμένου Μαρτίου, όταν σε αγώνα Legends της Λίβερπουλ και του Άγιαξ εκπλήρωσε το όνειρό του να καθίσει στον πάγκο των αγαπημένων του «κόκκινων»!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version