Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης: 183… χαρτιά και συνεχίζει
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης: 183… χαρτιά και συνεχίζει

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει επενδύσει ποσά ρεκόρ και έχει προσθέσει στο δυναμικό της τέσσερις παιχταράδες!

21.08.2024 | 14:04

Αν δεν ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης θα μιλούσαμε για το πιο ανιαρό και αδιάφορο μεταγραφικό καλοκαίρι! Οι μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κρατούν… χαμηλά τη μπάλα και κινούνται στα μεταγραφικά χωρίς ιδιαίτερη όρεξη. Οι περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις έκλεισαν νωρίς και τώρα λίγο πριν το τέλος επικρατεί ηρεμία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Μαδριλένοι είναι η… όαση του φετινού καλοκαιριού! Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι με διαφορά ο πιο ευτυχισμένος προπονητής της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ατλέτικο μια σειρά από ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα του. Εκείνη βρήκε τα χρήματα, έβαλε στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα και τον ικανοποίησε στο έπακρο!

Διάβασε επίσης: Οι τρεις ομαδάρες που περιμένουν το «ναι» του Ραμπιό!

Τέσσερις μεταγραφές επιπέδου και η Ατλέτικο Μαδρίτης… εκτοξεύεται!

Η Ατλέτικο μέχρι στιγμής έχει επενδύσει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη! Ο λογαριασμός έχει φθάσει στα 183 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τους Μαδριλένους. Με αυτά η ισπανική ομάδα έχει αποκτήσει τέσσερις εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.

Πρώτος και καλύτερος ο Χούλιαν Άλβαρεζ με την Ατλέτικο να τον αποκτά έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ από την Μάντσεστερ Σίτι. Συνέχεια σήμερα με τον Κόνορ Γκάλαχερ να αφήνει την Τσέλσι και να εντάσσεται στους «Ροχιμπλάνκος» έναντι 42 εκατομμυρίων ευρώ. Μαζί με αυτές τις δύο εξαιρετικές μεταγραφές έρχονται να κολλήσουν άλλες δύο. Οι Ρόμπιν Λε Νορμάν και Αλεξάντερ Σόρλοθ. Ο πρώτος κόστισε 34 εκατομμύρια ευρώ (Ρεάλ Σοσιεδάδ) και ο δεύτερος 32 (Βιγιαρεάλ). Έχουμε ακόμη δέκα ημέρες. Τι άλλο θα δούμε από τη φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης; 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version