Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ροντρίγκο δεν θα μείνει για πολύ στη Ρεάλ: Ο μάνατζέρ του ήδη ψάχνει ομάδα!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ροντρίγκο δεν θα μείνει για πολύ στη Ρεάλ: Ο μάνατζέρ του ήδη ψάχνει ομάδα!

Ο Ροντρίγκο φαίνεται να έχει... ξενερώσει με όλους τους νέους παίκτες που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τη «Sport».

21.08.2024 | 20:25

O Ροντρίγκο είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να λάμψει τόσο πολύ όσο ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ή να κλέψει την παράσταση, όπως ο Βινίσιους Τζούνιορ.

Παρόλα αυτά κατά καιρούς ήταν εκείνο που… κουβάλησε την ισπανική ομάδα στις πλάτες του, με τα γκολ που σημείωνε κατά καιρούς. Πλέον αυτό δεν του φτάνει. Θέλει να είναι βασικός στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι. Να αγωνίζεται ακόμη περισσότερο και γενικότερα να χαίρει εκτίμησης, όπως συμβαίνει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σπάει τα κοντέρ και στο Youtube με το νέο του κανάλι! 

Ο Ροντρίγκο είναι πολύ κοντά σε μία άκρως σημαντική απόφαση για το μέλλον του. Όχι τώρα, αλλά για το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «SPORT» ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θέλει να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά πολλά θα κριθούν για το πώς θα πάει αυτή η σεζόν μαζί με τα υπόλοιπα αστέρια της ισπανικής ομάδας.

Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας ήδη ο μάνατζέρ του και άλλοι άνθρωποι από τον στενό του οικογενειακό κύκλο προσπαθούν να τον πείσουν να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φέρει μία πολύ καλή πρόταση. Αν και εφόσον τα καταφέρει, τότε όλα είναι πιθανά μιας και μόνο έτσι όλες οι πλευρές θα έχουν αυτό που θέλουν!

Ροντρίγκο: Θέλει να είναι και αυτός ένα από τα μεγάλα ονόματα!

Η απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ ναι μεν έφερε χαμόγελα στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κάρλο Αντσελότι. Ωστόσο, ήταν αυτό που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση ο Βραζιλιάνος εξτρέμ.

Όπως όλα δείχνουν -και φαίνεται- ο χρόνος του δεν θα είναι πιο περιορισμένος σε σχέση με άλλες χρονιές. Αυτό βέβαια δεν… χαλάει τη Μάντσεστερ Σίτι που είναι μία από τις ομάδες που τον έχουν από πολύ κοντά αν και εφόσον αποφασίσει να αποχωρήσει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version