ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πάγωσαν» στην Μπάγερν: «Όχι» από τον Μουσιάλα για νέο συμβόλαιο!
Η Ίντερ ετοιμάζει… ληστεία με θύμα τη Λίβερπουλ!
Ο Μπουφόν εξήγησε με τον πιο ρομαντικό τρόπο γιατί δεν άφησε τη Γιουβέντους όταν υποβιβάστηκε!
Ο Τεν Χαγκ «άδειασε» με εμφατικό τρόπο το δικό του… παιδί!
Η μάνα του Ραμπιό έκανε το deal της χρονιάς με τη Μαρσέιγ: Το πριμ με τα πολλά… μηδενικά!
Ο Κούμπο δημιούργησε τον παίκτη των ονείρων μας – «Φτιάξτε καλύτερο αν μπορείτε» (vid)
Το επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Η Ρεάλ τσεκάρει τον σταρ της Λίβερπουλ»
Ο Μπαπέ χρειάζεται μόνο 8 γκολ στο φετινό Champions League και υπάρχει… σημαντικός λόγος!
Μερακλής ο Έντρικ – Παντρεύτηκε στα 18 του το top μοντέλο της Βραζιλίας (pics)
Αρχηγός της Ρεάλ… με καρύδια: «Καμία ανοχή στον ρατσισμό! Βινίσιους, είμαι μαζί σου»
Ο Νέβιλ γλέντησε την… διπλάρα της Φόρεστ – Το βίντεο που εξόργισε την Λίβερπουλ (vid)
Γκάμπριελ Μαγκαλάες: Ο Κολοσσός της άμυνας της Άρσεναλ!
Έκτακτο: Η Ρεάλ τον έπεισε – Ο αφανής… ήρωας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 (pic)
Η ποινή που διαλύει την Σίτι – «Ο υποβιβασμός είναι χάδι, μπροστά σε αυτήν την απόφαση»
Ανατριχιαστικός Καρβαχάλ: «Μόνο τότε θα φύγω από τη Ρεάλ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί… αδειάζει μπροστά αλλά ο Ενρίκε δεν ψάχνει για επιθετικό

Η Παρί Σεν Ζερμέν είδε τον Γκονζάλο Ράμος να μείνει εκτός για αρκετούς μήνες όμως δε θα βιαστεί να αποκτήσει κάποιον επιθετικό.

Η Παρί… αδειάζει μπροστά αλλά ο Ενρίκε δεν ψάχνει για επιθετικό

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, τόνισε ότι ο σύλλογος δε θα βιαστεί να ψάξει στην αγορά παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του Γκονσάλο Ράμος. Ο Ράμος υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της νίκης της Παρί με 4-1 επί της Χάβρης το περασμένο Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης έως και για τρεις μήνες. Ο τραυματισμός αυτός προσθέτει στα προβλήματα της ομάδας, ειδικά μετά την αποχώρηση του Κιλιάν Μπαπέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία άφησε ένα σημαντικό κενό στην επιθετική γραμμή των Γάλλων.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Παρά αυτά τα γεγονότα, ο Ενρίκε παραμένει ήρεμος και σίγουρος για την τωρινή του ομάδα. «Είναι ατυχές να χάνουμε έναν παίκτη όπως ο Ράμος, αλλά δεν αλλάζει τα σχέδιά μας», δήλωσε ο Ενρίκε σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του επερχόμενου αγώνα της Παρί με τη Μονπελιέ. «Έχουμε ήδη μια ισχυρή ομάδα που κατέκτησε το Πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν. Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες της ομάδας μου».

Ο Ενρίκε ξεκαθάρισε ότι η Παρί δε θα πιεστεί να κάνει μια βιαστική ή υπερτιμημένη μεταγραφή. Αναγνώρισε τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας σύλλογος όπως η Παρί όταν εισέρχεται στη μεταγραφική αγορά. «Όταν ένας μεγάλος σύλλογος όπως η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί να αγοράσει οτιδήποτε, είτε πρόκειται για παίκτη είτε ακόμη και για πλυντήριο ρούχων, το κόστος είναι διογκωμένο», εξήγησε. «Αυτό που θα έπρεπε να κοστίζει τέσσερα ευρώ ξαφνικά κοστίζει 400 και οι προσδοκίες αυξάνονται ανάλογα. Αλλά δε θα παρασυρθούμε στο να πληρώσουμε υπερβολικές αμοιβές. Δε βιαζόμαστε». Παρί

Η Παρί παραμένει ψύχραιμη

Αναλογιζόμενος την περασμένη σεζόν, ο Ενρίκε εξήρε τις μεταγραφικές δραστηριότητες του συλλόγου, τονίζοντας τις «υπέροχες αφίξεις» που έχουν ήδη ενισχύσει την ομάδα. Τόνισε ότι δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για άμεσες μεταγραφές, αλλά ο σύλλογος παραμένει σε εγρήγορση για ευκαιρίες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα. «Δεν έχουμε καμία έκτακτη ανάγκη, αλλά είμαστε πάντα ανοιχτοί σε βελτιώσεις, αν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία», επανέλαβε.

Διαβάστε επίσης: Μόνο έτσι η Παρί θα δώσει τον Ουγκάρτε στη Γιουνάιτεντ

Ενόψει της αναμέτρησης της Παρί με τη Μονπελιέ, ο Ενρίκε προειδοποίησε για τον εφησυχασμό, παρά τις κυρίαρχες εμφανίσεις της ομάδα του απέναντί της την περασμένη σεζόν, όπου κέρδισε 3-0 εντός και 6-2 εκτός έδρας. «Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν και καμία ομάδα δεν είναι ακόμα στο 100%», σημείωσε. «Αλλά έχουμε κίνητρο και ανυπομονούμε να επανασυνδεθούμε με τους οπαδούς μας στο Παρκ Ντε Πρενς. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και να διασφαλίσουμε ότι οι οπαδοί μας θα απολαύσουν το παιχνίδι».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ