Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το πήρε απόφαση ο Στέρλινγκ – Τελειώνει ο χρόνος του στην Τσέλσι
Τσέλσι

Το πήρε απόφαση ο Στέρλινγκ – Τελειώνει ο χρόνος του στην Τσέλσι

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει συμβιβαστεί με το γεγονός πως δε θα παίξει στην Τσέλσι και φαίνεται πως ψάχνει για την επόμενη ομάδα του.

22.08.2024 | 20:42

Ο αποκλεισμός του Ραχίμ Στέρλινγκ από την αποστολή της Τσέλσι για την πρεμιέρα της Premier League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι έχει προκαλέσει σημαντικές εικασίες σχετικά με το μέλλον του στον σύλλογο. Μετά από αυτή την απουσία, η Τσέλσι έκανε περαιτέρω βήματα για να αποστασιοποιηθεί από τον Στέρλινγκ, συμπεριλαμβανομένου του να του αφαιρέσει τον αριθμό της μπλούζας της – μια σαφής ένδειξη ότι θέλει να χωρίσει τους δρόμους της με τον επιθετικό, ο οποίος ήταν η πρώτη σημαντική μεταγραφή υπό τη νέα ιδιοκτησία του συλλόγου.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Στέρλινγκ και οι εκπρόσωποί του έχουν συζητήσει με τη διοίκηση της Τσέλσι σχετικά με την κατάστασή του. Όλες οι πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν για να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής για τον Άγγλο διεθνή πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Υπό το πρίσμα αυτών των εξελίξεων, ο Στέρλινγκ δεν έχει κάνει προπονήσεις στη βάση της Τσέλσι στο Κόμπαμ. Αντ’ αυτού, του έχει δοθεί άδεια να προπονείται ανεξάρτητα, ενώ ο σύλλογος προσπαθεί να βρει λύση για το μέλλον του.

Η Τσέλσι και ο Στέρλινγκ αναμένεται να χωρίσουν τους δρόμους τους

«Δεν νομίζω ότι είναι βάναυσο», δήλωσε ο Μαρέσκα για την κατάσταση του Στέρλινγκ στην Τσέλσι. «Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Μίλησα με τον Ραχίμ πριν το παιχνίδι με τη Σίτι και του εξήγησα ότι θα δυσκολευτεί να πάρει λεπτά συμμετοχής μαζί μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έμεινε εκτός ομάδας. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσίλγουελ – του είπα ότι είναι σπουδαίο παιδί αλλά θα αντιμετωπίσει προκλήσεις λόγω της θέσης του. Αν το θεωρείτε αυτό βάναυσο, αυτή είναι η δική σας ερμηνεία. Για μένα, είναι απλά ειλικρίνεια».

Διαβάστε επίσης: O Μαρέσκα… τελείωσε τον Στέρλινγκ: «Δεν πρόκειται να παίξει λεπτό με μένα στην Τσέλσι»

Καθώς πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος, ο Στέρλινγκ φέρεται να παραμένει απρόθυμος να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Premier League, με στόχο να… αναγεννήσει την καριέρα του και να ξανακερδίσει μια θέση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version