Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το «χρυσό» συμβόλαιο του Κανσέλο στην Αλ Χιλάλ – Έγινε πάμπλουτος ο Πορτογάλος
Saudi Pro League

Το «χρυσό» συμβόλαιο του Κανσέλο στην Αλ Χιλάλ – Έγινε πάμπλουτος ο Πορτογάλος

Ο Ζοάο Κανσέλο είπε το «ναι» στην Αλ Χιλάλ και αυτομάτως έγινε το πιο πλούσιο μπακ του κόσμου!

22.08.2024 | 13:27

Που να φθάσει η Μπαρτσελόνα αυτά τα χρήματα; Πως να πεις επίσης όχι σε αυτά τα ποσά;! Ο Ζοάο Κανσέλο… ανοίγει τα φτερά του, αφήνει την Ευρώπη και μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία. Τα ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Πορτογάλου διεθνή στην πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας, Αλ Χιλάλ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 30χρονος αφήνει την Μάντσεστερ Σίτι μια για πάντα και κατηφορίζει στη Σαουδική Αραβία. Οι «Πολίτες» τα βρήκαν σε όλα με τους Σαουδάραβες. Θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ και θα απεμπλακούν μια για πάντα από τον ποδοσφαιριστή. Με τη σειρά του ο Κανσέλο συμφώνησε με τη διοίκηση της Αλ Χιλάλ και υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με συνολικές απολαβές που αγγίζουν – κρατηθείτε – τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Διάβασε επίσης: Χάμες Ροντρίγκες, η μεγάλη επιστροφή στη La Liga!

Γίνεται Μίδας ο Ζοάο Κανσέλο

Η Αλ Χιλάλ προσθέτει στο δυναμικό της έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με ταλέντο και μπόλικη εμπειρία. Από την άλλη ο Πορτογάλος θα απολαύσει χρήματα που δεν θα τα έβρισκε ποτέ και πουθενά από καμία ομάδα στην Ευρώπη. Οι Σαουδάραβες κάνουν χρυσό τον Κανσέλο προσφέροντας του χρήματα που δεν έχει ξαναπάρει ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας. Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κανσέλο όπως αναφέρει η πορτογαλική ABola είπε γρήγορα το «ναι». Μπορεί ιδανικά να ήθελε να συνεχίσει στην Ευρώπη όμως οι Σαουδάραβες τον έπεισαν πολύ εύκολα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version