Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Ντε Χέα επέστρεψε στη δράση μετά από 446 ημέρες και δέχθηκε τρίμπαλο
Conference League

O Ντε Χέα επέστρεψε στη δράση μετά από 446 ημέρες και δέχθηκε τρίμπαλο

Ντεμπούτο με το... αριστερό για τον Νταβίντ Ντε Χέα με τη φανέλα της Φιορεντίνα!

23.08.2024 | 10:24

Ήταν αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν ο Νταβίντ Ντε Χέα αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τους «Κόκκινους Διαβόλους» και έμεινε στο… ράφι για έναν ολόκληρο χρόνο. Καμία πρόταση δεν τον ικανοποίησε και προς έκπληξη όλων προτίμησε να μείνει εκτός δράσης μέχρι να έρθει η ιδανική ευκαιρία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Φιορεντίνα ήρθε στον δρόμο του πολύπειρου κίπερ! Οι «βιόλα» συμφώνησαν μαζί του και πλέον ο Νταβίντ Ντε Χέα έχει ήδη ανοίξει πανιά για νέες περιπέτειες. Το βράδυ της Πέμπτης ο 33χρονος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ξεκινώντας βασικός στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Πούσκας Ακαντέμια.

Διάβασε επίσης: Μόνο έτσι η Παρί θα δώσει τον Ουγκάρτε στη Γιουνάιτεντ

Ντεμπούτο με τρίμπαλο για τον Ντε Χέα

Ένα ντεμπούτο ωστόσο που εξελίχθηκε σε εφιάλτης και για εκείνον και για την ιταλική ομάδα. Οι «Βιόλα» παραλίγο να πέσουν… θύματα τεράστιας έκπληξης. Η ομάδα από την Ουγγαρία πήγε στη Φλωρεντία για να κάνει τη ζημιά και την έκανε σε μεγάλο βαθμό. Η Πούσκας Ακαντέμια κατάφερε να αποδράσει από το Αρτέμιο Φράνκι με την ισοπαλία (3-3) και να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference League.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα είδε την μπάλα να καταλήγει τρεις φορές στα δίχτυα του. Η παρουσία του δεν ήταν κακή όμως η άμυνά του τον πλήγωσε αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι. Η επιστροφή του Ισπανού στην δράση μετά από 446 ημέρες δεν εξελίχθηκε όπως την είχε στο μυαλό του. Οι Ούγγροι του χάλασαν το ντεμπούτο με τη Φιορεντίνα και δημιούργησαν προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών της ιταλικής ομάδας! Κάθε αρχή και δύσκολη Νταβίντ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version