Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστικό: Στην Νάπολι ο Λουκάκου – Το ποσό του deal!
Νάπολι

Οριστικό: Στην Νάπολι ο Λουκάκου – Το ποσό του deal!

Το... σίριαλ της μεταγραφής του Ρομέλου Λουκάκου πλησιάζει στο τέλος του, καθώς Τσέλσι και Νάπολι έφτασαν σε προφορική συμφωνία.

23.08.2024 | 22:33

Η Νάπολι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου, έχοντας σημειώσει σημαντική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Ο ιταλικός σύλλογος κατέθεσε νέα πρόταση για τον Βέλγο επιθετικό και οι δύο πλευρές συμφώμησαν προφορικά.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η τελευταία προσφορά της Νάπολι αφορά μόνιμη μεταγραφή, αξίας περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ, με πρόσθετα μπόνους 15 εκατομμυρίων, με το ποσό έτσι να φτάνει τα 45 εκατομμύρια. Η Τσέλσι συμφώνησε και έτσι φαίνεται πως μένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λουκάκου. Η Νάπολι ενίσχυσε την προσφορά της προσαρμόζοντας τη δομή της συμφωνίας, περιλαμβάνοντας μια ρήτρα πώλησης που θα μπορούσε να δει την Τσέλσι να κερδίζει πρόσθετα έσοδα αν ο Λουκάκου πωληθεί στο μέλλον, προσθέτει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Οι «Μπλε» συμφώνησαν προφορικά και έτσι σύντομα οι δύο πλευρές θα υπογράψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρωθεί η κίνηση. Σημειώνεται πως ο Ρομέλου Λουκάκου θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο μέχρι το 2027.

Ο Λουκάκου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι

Αυτή η μεταγραφή θα ήταν μια σημαντική κίνηση και για τους δύο συλλόγους. Για τη Νάπολι, η απόκτηση του Λουκάκου θα ενίσχυε τις επιθετικές της επιλογές, με τον Βέλγο να έχει σημαντική εμπειρία στη Serie A, έχοντας περάσει αρκετά χρόνια της καριέρας του εκεί με τη φανέλα της Ίντερ και της Ρόμα. Από την άλλη, η Τσέλσι προχωράει σε μία μεγάλη πώληση, βάζοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της, γλυτώνοντας από τους μισθούς του Λουκάκου και διώχνοντας έναν παίκτη που δεν υπολογιζόταν από τον Έντσο Μαρέσκα.

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρος ο Όσιμεν: «Θέλω να φύγω από τη Νάπολι»

Έτσι, απομένουν μόνο τα τυπικά και έτσι ο Ρομέλου Λουκάκου για ακόμη μία φορά θα αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι ξανά για την Ιταλία, αλλά αυτή τη φορά με προορισμό τη Νάπολι του Αντόνιο Κόντε.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version