Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρσι: Τρίποντο για τη Λεβερκούζεν στο 90+11′!
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρσι: Τρίποντο για τη Λεβερκούζεν στο 90+11′!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήγε να χάσει τη νίκη... μέσα από τα χέρια της αλλά τελικά επικράτησε κόντρα στην Γκλάντμπαχ με 2-3, με γκολ στο 90+11'.

23.08.2024 | 23:37

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αναμετρήθηκε με την Γκλάντμπαχ για το Πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ, ισοφαρίστηκε αλλά στο… 90+11′ κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Γκλάντμπαχ είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 3ο λεπτό, με τον Βάιγκλ να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε μακριά από την εστία της Λεβερκούζεν. Στα επόμενα λεπτά η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ανέβασε την απόδοσή της και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Τσάκα πήρε την μπάλα μετά από μία κόντρα και με ένα πολύ όμορφο σουτ από απόσταση έκανε το 0-1.

Στο 15ο λεπτό ο Ρέιτζ πήγε για την ισοφάριση, όμως ο Χραντέτσκι έκανε μία σημαντική επέμβαση από μικρή απόσταση. Η Λεβερκούζεν στο 18′ είχε δοκάρι, με τον Μπονιφάσε να βλέπει το σουτ του να χτυπάει εκεί, ενώ δύο λεπτά μετά η κεφαλιά του Ταχ κατέληξε στα χέρια του Ομλίν. Στο 24′ η Λεβερκούζεν είχε και άλλο δοκάρι, με τον Ταπσόμπα να προσπαθεί να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ, αλλά με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Τελικά, στο 38ο λεπτό ο Βιρτζ έκανε το 0-2, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η Λεβερκούζεν πήρε τη νίκη στο τέλος

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν μπήκε καλά στο δεύτερο 45λεπτο, ωστόσο στο 59ο λεπτό ο Ελβέντι μείωσε σε 1-2, αφού κέρδισε με την δεύτερη φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Τεριέρ στο 67′ πήγε να πετύχει το τρίτο γκολ της Λεβερκούζεν, αλλά ο Ομλίν έκανε ακόμη μία επέμβαση.

Στο 74ο λεπτό ο Ταχ έκανε μία αδύναμη κεφαλιά και δε δυσκόλεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τελικά στο 85′ η Γκλάντμπαχ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Μετά από μία πολύ όμορφη συνεργασία, ο Κλεϊντίενστ με μία πολύ όμορφη ενέργεια έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Διαβάστε επίσης: Η Μίλγουολ παίρνει τον στόχο της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Όλα έδειχναν πως αυτό θα ήταν και το σκορ του αγώνα αλλά στο 90+11′ η Μπαγερ Λεβερκούζεν κέρδισε πέναλτι, ο Βιρτζ ανέλαβε την εκτέλεση, αστόχησε αλλά πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version