Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρήκε τη λύση ο Στέρλινγκ – Κοντά σε ομαδάρα ο επιθετικός της Τσέλσι
Premier League

Βρήκε τη λύση ο Στέρλινγκ – Κοντά σε ομαδάρα ο επιθετικός της Τσέλσι

Έχει... πέραση ο Ραχίμ Στέρλινγκ! Ο επιθετικός της Τσέλσι φλερτάρει με τη μεταγραφή του σε ομάδα του Νησιού που παίζει στο Champions League!

23.08.2024 | 10:01

Ο προπονητής της Τσέλσι ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Έντσο Μαρέσκα έκανε γνωστό με δηλώσεις πως ο Βρετανός εξτρέμ δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά σε επίσημο παιχνίδι των «μπλε» όσο εκείνος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Ο 29χρονος αστέρας ξέρει πως πρέπει να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη, αφού η διοίκηση της Τσέλσι θα ακούσει ευλαβικά τον νέο προπονητή της.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ήμουν ειλικρινής, δεν θα παίξει ούτε ένα λεπτό εδώ. Δεν είναι ότι νομίζω πως δεν είναι καλός παίκτης, αλλά προτιμώ ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Είναι απλό», είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο έως το 2027. «Δεν είναι αυτό πρόβλημά μου. Είμαι εδώ για να παίρνω αποφάσεις. Δεν σκέφτομαι πόσα χρόνια απομένουν στο συμβόλαιό του, δεν είναι δουλειά μου. Μπορεί να έχει 20ετές συμβόλαιο, δεν με νοιάζει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρέσκα.

Διάβασε επίσης: Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Πώς κατάφερε να αστοχήσει από εκεί ο Γκίου της Τσέλσι! (vid)

Η Άστον Βίλα παλεύει να κλείσει τον Στέρλινγκ

Αυτό σημαίνει πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ καλείται να βρει νέα ομάδα. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει στον μάνατζερ του πως προτεραιότητα είναι η παραμονή του στην Premier League. Για τον λόγο αυτό απορρίπτει ήδη προτάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ που έρχονται κυρίως από τη Σαουδική Αραβία.

Οι βρετανικοί TIMES αποκαλύπτουν πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει μεγάλη πέραση στην αγορά του Νησιού. Ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι η Άστον Βίλα. Ο Ουνάι Έμερι πιστεύει πως μπορεί να βάλει τον Στέρλινγκ στο καλούπι των «Χωριατών». Ο Ισπανός προπονητής θεωρεί πως τα στοιχεία του Βρετανού ταιριάζουν αρκετά με αυτά της ομάδας που έχει δημιουργήσει. Οι συζητήσεις μεταξύ Άστον Βίλα και Τσέλσι έχουν ξεκινήσει! Στο… κόλπο καραδοκεί και η Κρίσταλ Πάλας!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version