Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καβάλα στο… άλογο από νωρίς η Σίτι! (vid)
Premier League

Καβάλα στο… άλογο από νωρίς η Σίτι! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι χωρίς να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα κατάφερε να νικήσει εντός έδρας με σκορ 4-1 την Ίπσουιτς.

24.08.2024 | 19:08

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν καταλαβαίνει από αντιπάλους. Από διακοπές. Από αρχές σεζόν. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα από νωρίς είναι με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Το έδειξαν στην πρεμιέρα κόντρα στην Τσέλσι. Το επιβεβαίωσαν και στο πρώτο τους παιχνίδι στο «Έτιχαντ» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Premier League.

Οι περσινοί πρωταθλητές χωρίς να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 4-1 της Ίπσουιτς που έκανε το… λάθος να προηγηθεί. Από εκεί και πέρα ανέλαβε ο Έρλινγκ Χάαλαντ και η παρέα του με τον Νορβηγό στράικερ να σημειώνει ακόμα ένα χατ- τρικ με τη γαλάζια φανέλα.

Πρώτη συμμετοχή και για τον Ιλκάι Γκουντογκάν, μετά την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν ξεκίνησε και τόσο καλά το παιχνίδι απέναντι στην Ίπσουιτς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι και έδειξαν ότι είχαν σκοπό να εκμεταλλευτούν κάθε λάθος της πρωταθλήτριας. Όπως και συνέβη. Μόλις στο 7′ ο Τζόνσον βρήκε τον Σμόντικς με ωραία κάθετη. Το πλασέ του δεν ήταν κακό, αλλά ούτε και τέλειο. Παρόλα αυτά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Σίτι.

Οι φωνές του Γκουαρντιόλα και το γκολ του Σμόντικς ήταν αρκετά, ώστε να κάνουν τους γηπεδούχους να ανεβάσουν στροφές και να βγουν πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά μπροστά, Σε μία από τις πρώτες τους επιθέσεις κέρδισαν πέναλτι με τον Χάαλαντ να είναι εύστοχος από το σημείο του πέναλτι για το 1-1 στο 12′.

Στο 14′ ήταν η σειρά του Ντε Μπρούιν να δει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Αρχικά ο Σαβίνιο εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Ίπσουιτς και έδωσε έτοιμο γκολ στον Βέλγο μεσοεπιθετικό, ο οποίος από εύκολη θέση και χωρίς τον τερματοφύλακα μπροστά του είχε εύκολο έργο για το 2-1 στο 14′.

Το παιχνίδι… τελείωσε λίγο αργότερα. Στο 16′ ο Χάαλαντ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Ντε Μπρούιν και με πλασέ από πλάγια θέση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και κάπου εκεί η Ίπσουιτς κατάλαβε με τον πιο δύσκολο και σκληρό τρόπο πόσο δύσκολη είναι η ζωή στην Premier League αυτή τη σεζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γκουαρντιόλα ήταν πιο σίγουροι και πιο άνετοι στις κινήσεις τους. Θα μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα γκολ αν και εφόσον ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους πάσα ή στην τελική τους προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά η Ίπσουιτς όσο και αν προσπάθησε τελικά δεν μπόρεσε να κάνει άλλη ζημιά στους γηπεδούχους.

Μάλιστα, οι «πολίτες» πριν το τέλος της αναμέτρησης σημείωσαν και τέταρτο γκολ με τον Χάαλαντ στο 88′ με τον νεαρό φορ να ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, αφού έκανε χατ- τρικ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version