Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαγική μεταγραφή η Μπαρτσελόνα: Παίρνει τον Κιέζα!
Μπαρτσελόνα

Μαγική μεταγραφή η Μπαρτσελόνα: Παίρνει τον Κιέζα!

Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Φεντερικό Κιέζα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

24.08.2024 | 16:56

Η Μπαρτσελόνα πριν από μερικά χρόνια γινόταν θέμα -και μάλιστα πρώτο- για τις μεγάλες και ακριβές μεταγραφές που έκανε. Αυτό δεν έχει αλλάξει και πολύ με το πέρασμα των ετών. Απλά πλέον όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο ολοένα και περισσότεροι έχουν την ίδια απορία «μα καλά που τα βρήκε τα χρήματα;».

Η περίπτωση του Ντάνι Όλμο και όλα αυτά που ακολούθησαν είναι τρανή και πολύ πρόσφατη. Ωστόσο, φαίνεται πως ο Ζοάν Λαπόρτα και οι συνεργάτες του έχουν τον δικό τους τρόπο: τόσο για να δημιουργούν τέτοιου είδους ερωτήματα, αλλά και να κάνουν κινήσεις που κανείς δεν θα περίμενε με τα χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία.

Η Μπαρτσελόνα μετά τον Όλμο φαίνεται πως έχει κλείσει και τον Φεντερίκο Κιέζα για την επίθεσή της. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ του Ιταλού εξτρέμ και της ισπανικής ομάδας. Μία μεταγραφή που αν πάρει σάρκα και οστά δίνει ακόμη περισσότερη ποιότητα και επιλογές στην επίθεση του συλλόγου.

Έχει ένα… θεματάκι η Μπαρτσελόνα

Το κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Φεντερίκο Κιέζα έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους ως και το καλοκαίρι του 2025. Σε περίπτωση που δεν μείνει και τυπικά ελεύθερος η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να καταβάλλει ένα χρηματικό ποσό στην ιταλική ομάδα.

Σίγουρα αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλο ή απαγορευτικό. Μιας και οι Ιταλοί δεν θέλουν τον έμπειρο εξτρέμ στα πόδια τους, αλλά, να του κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και παράλληλα να πάρουν μερικά χρήματα στα ταμεία τους, ώστε να τα επενδύσουν με τον δικό τους τρόπο και όπως εκείνοι νομίζουν ή θέλουν.

Από την άλλη οι Καταλανοί θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να αποκτήσουν τον ταλαντούχο επιθετικό με το λιγότερο πιθανό χρηματικό κόστος. Άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν… περισσεύουν στην Μπαρτσελόνα χρήματα και σίγουρα θα της χρειαστούν στο άμεσο μέλλον ακόμα και τα τελευταία ευρώ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version