Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρελό γλέντι από τους «γλάρους»: Ο Τεν Χαγκ… έκλαιγε και εκείνοι γέλαγαν! (vid)
Premier League

Τρελό γλέντι από τους «γλάρους»: Ο Τεν Χαγκ… έκλαιγε και εκείνοι γέλαγαν! (vid)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ είδε γι' ακόμη μία φορά την ομάδα του να χάνει σε ματς από την Μπράιτον και μάλιστα με γκολ στα τελευταία λεπτά!

24.08.2024 | 18:02

Ο Έρικ Τεν Χαγκ τον περασμένο Μάιο πήρε «ψήφο εμπιστοσύνης» από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να πάει την ομάδα λίγο πιο ψηλά φέτος. Να την κάνει επιτέλους να παίξει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, αυτό για την ώρα δεν έχει συμβεί. Ήττα στα πέναλτι στον τελικό του Community Shield από τη Μάντσεστερ Σίτι. Νίκη με το… στανιό στο εντός έδρας ματς με τη Φούλαμ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ βλέπει το σύνολο που έχει δημιουργήσει να δυσκολεύεται ακόμη και σήμερα. Το κακό έγινε χειρότερο για τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν είδε την Μπράιτον να κάνει το 2-1 στα χασομέρια της μεταξύ τους αναμέτρησης και να παίρνει εν τέλει τη νίκη.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Είχε μείνει… παγωτό και απλά παρακολουθούσε τους παίκτες και τους φίλους της Μπράιτον να πανηγυρίζουν όσο πιο έξαλλα γινόταν το γκολ της νίκης τους που ήρθε στο φινάλε!

Ιδού η στιγμή, όπου οι φίλοι της Μπράιτον έκαναν πλάκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version