Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι άνθρωπο της Τσέλσι άλλαξαν… χρώμα όταν έμαθαν πόσα ζητάει ο Όσιμεν!
Τσέλσι

Οι άνθρωπο της Τσέλσι άλλαξαν… χρώμα όταν έμαθαν πόσα ζητάει ο Όσιμεν!

Η Τσέλσι προσπάθησε αυτό το καλοκαίρι να αποκτήσει και τον Βίκτορ Όσιμεν από τη Νάπολι, αλλά, αυτό δεν πήγε και πολύ καλά για εκείνη!

25.08.2024 | 14:33

Ο Βίκτορ Όσιμεν τα τελευταία χρόνια έχει δείξει πολλάκις την κλάση και την ποιότητά του. Ότι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που υπάρχουν στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Άλλωστε χάρη σε εκείνον και τα γκολ του πριν από δύο σεζόν η Νάπολι κατέκτησε το πρωτάθλημα. Κάτι που περίμεναν πώς και πώς οι φίλοι της.

Ωστόσο, από την περσινή χρονιά υπάρχει μεγάλη κόντρα μεταξύ του Αφρικανού στράικερ και της ιταλικής ομάδας. Εκείνος θέλει όσο τίποτα άλλο να αποχωρήσει από τις τάξεις της και να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του. Το ιδανικό για εκείνον θα ήταν στην Premier League, όπως έχει τονίσει πολλάκις με δηλώσεις του σε ιταλικά και βρετανικά ΜΜΕ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Βαλβέρδε είπε την πιο μεγάλη κουβέντα για τον Γιαμάλ και το ταλέντο του!

Ο Βίκτορ Όσιμεν είχε και έχει πολλές επαφές με ομάδες από το Νησί. Μία από αυτές ήταν η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι και φέτος το καλοκαίρι έχουν ρίξει πολλά εκατομμύρια λίρες. Χωρίς, όμως, να έχουν κάνει το μεγάλο μπαμ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Sun» οι Άγγλοι ήθελαν να κάνουν δικό τους τον σούπερ σταρ της Νάπολι. Και ενδεχομένως να τα είχαν καταφέρει.

Αλλά το deal μεταξύ των δύο πλευρών δεν προχώρησε περαιτέρω λόγω των χρημάτων που ζητούσε ο Νιγηριανός φορ. Σύμφωνα με τη «Sun» ο Όσιμεν ήθελε 500.000 λίρες την εβδομάδα. Αποδοχές που δεν έχει κανείς παίκτης στην Premier League για την ώρα. Και κάπως έτσι δεν προχώρησε ποτέ αυτή η μεταγραφή.

Βίκτορ Όσιμεν: Όλα για την ώρα δείχνουν… Νάπολι!

Όπως γράψαμε και πιο πάνω τόσο ο Βίκτορ Όσιμεν, όσο και η Νάπολι θέλουν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ωστόσο, τα χρήματα που ζητάνε οι δύο πλευρές είναι πάρα πολλά. Οπότε για την ώρα όσο και αν επιθυμούν μερικές ομάδες να τον εντάξουν στο ρόστερ τους δεν μπορούν να το κάνουν, λόγω των οικονομικών θεμάτων.

Κάτι που δείχνει ότι η νέα σεζόν που ήδη ξεκίνησε θα βρει τον Αφρικανό φορ από ως το τέλος της στη Νάπολι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version