Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Ράγιο Βαγεκάνο ο Χάμες Ροντρίγκες!
La Liga

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Ράγιο Βαγεκάνο ο Χάμες Ροντρίγκες!

Η Ράγιο Βαγιεκάνο προχώρησε σε μία μεγάλη κίνηση, καθώς έκανε δικό της τον Χάμες Ροντρίγκες.

26.08.2024 | 17:06

Η Ράγιο Βαγιεκάνο έχει παράδοση στην απόκτηση καλών Κολομβιανών παικτών, με την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο να ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια. Ο επιθετικός έφυγε από τη Ράγιο αυτό το καλοκαίρι ως ελεύθερος, αλλά ο σύλλογος δεν άργησε να βρει το επόμενο μεγάλο του αστέρι, καθώς απέκτησε τον Χάμες Ροντρίγκεζ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στα 33 του χρόνια, ο Ροντρίγκες έχει μια πλούσια καριέρα, με πιο πρόσφατη την παρουσία του στη Σάο Πάολο στη Βραζιλία. Εντάχθηκε στη Σάο Πάολο μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Βραζιλία, αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια, πέτυχε δύο γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ωστόσο, ο Ροντρίγκες αποχώρησε από τον σύλλογο, αναζητώντας μια νέα πρόκληση. Στο Copa America έκανε τρομερές εμφανίσεις με την Εθνική Κολομβίας και έτσι τράβηξε το ενδιαφέρον μερικών ομάδων, με τον παίκτη τελικά να επιλέγει να επιστρέψει στην La Liga για λογαριασμό της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ανακοινώθηκε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο

Η Ράγιο Βαγιεκάνο ανακοίνωσε πρόσφατα την επιστροφή του Ροντρίγκεζ στην La Liga, σηματοδοτώντας την πρώτη του παρουσία στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2020. Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είχε σημαντικό ρόλο στην La Liga, ο Ροντρίγκες φέρνει μαζί του πλούσια εμπειρία. Η τελευταία του ουσιαστική συνεισφορά στην La Liga ήταν το 2017, πριν από έναν διετή δανεισμό στην Μπάγερν Μονάχου, με τον Ροντρίγκες να έχει σημαντικό ρόλο στη Ρεάλ από το 2014 έως το 2017 περίπου.

Διαβάστε επίσης: Ακραίες δηλώσεις Αγκουέρο: «Παραμένει μικρή ομάδα η Ρεάλ, παρά τα αστέρια που έχει»

Η επιστροφή του Ροντρίγκεζ στην La Liga δεν αποτελεί απλώς μια σημαντική κίνηση για τη Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά και μια πιθανή καμπή στην καριέρα του, προσφέροντάς του την ευκαιρία να αναδείξει και πάλι το ταλέντο του σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια του ποδοσφαίρου.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version