Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«L’ Equipe»: Το αποφάσισε ο Κομάν και αποχωρεί από την Μπάγερν!
Μπάγερν Μονάχου

«L’ Equipe»: Το αποφάσισε ο Κομάν και αποχωρεί από την Μπάγερν!

Όπως αναφέρει η παριζιάνικη εφημερίδα «L' Equipe», ο Κίνγκσλεϊ Κομάν αποφάσισε να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

26.08.2024 | 21:34

«Βόμβα» από τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του. Αυτή δεν είναι συνυφασμένη με την Μπάγερν Μονάχου από την οποία θέλει να αποχωρήσει άμεσα! Η γαλλική εφημερίδα με έδρα το Παρίσι, η «L’Equipe» υποστηρίζει αυτό που μόλις διαβάσατε.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Γάλλος αριστερός εξτρέμ ανήκει από το 2017 στους Βαυαρούς, αφού πρώτα είχε αποκτηθεί ως δανεικός δυο χρόνια πριν από τη Γιουβέντους. Διατηρεί συμβόλαιο ως το 2027 το οποίο κατά πως φαίνεται θέλει να σπάσει. Δεν θα το τιμήσει και ήδη ψάχνει ομάδα.

Μέχρι στιγμής η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ακουστεί έντονα για την περίπτωσή του. Θα μπορούσε μάλιστα ο 28χρονος άσος να παίζει βασικός στους πρωταθλητές Γαλλίας, μιας και αποχώρησε ο Μπαπέ. Ο Κομάν θεωρείται μεγάλο όνομα στον ποδοσφαιρικό χάρτη, αλλά δεν έχει φανέλα βασικού αυτή τη στιγμή στη Γερμανία. Ο Βενσάν Κομπανί τον έχει χρησιμοποιήσει σε δυο ματς, ένα για το πρωτάθλημα κι ένα για το Κύπελλο Γερμανίας, με συνολικά 42 λεπτά συμμετοχής και ένα γκολ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version