Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με υπογραφή Βλάχοβιτς, μόνη πρώτη η Γιουβέντους από τέλη Αυγούστου (vid)
Serie A

Με υπογραφή Βλάχοβιτς, μόνη πρώτη η Γιουβέντους από τέλη Αυγούστου (vid)

Mε «ντοπιέτα» του Ντούσαν Βλάχοβιτς, η Γιουβέντους πήρε διπλό κορυφής στην έδρα της Ελλάς Βερόνα με 3-0.

26.08.2024 | 23:50

Με δύο γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς και ένα του Σαβόνα, η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βερόνα με 3-0, στον αγώνα με τον οποίο «έπεσε η αυλαία» της 2ης αγωνιστικής της Serie A. Η ομάδα του Τορίνο έκανε το δύο στα δύο και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, στο +2 ήδη από τις ομάδες που ισοβαθμούν στη 2η θέση. Παράλληλα, πήρε… άτυπη εκδίκηση από τη Νάπολι και την ήττα της στο ίδιο γήπεδο με 3-0 στην πρεμιέρα της Serie A.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Ο Βλάχοβιτς άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό, ο Σαβόνα διπλασίασε τα τέρματα των «μπιανκονέρι» στο 39΄ για να ευστοχήσει ο Βλάχοβιτς από το σημείο του πέναλτι στο 53΄. Με τρεις βαθμούς από την εντός έδρας νίκη της επί της Νάπολι στην πρεμιέρα παρέμεινε η Βερόνα που είχε στην αποστολή τον Γρηγόρη Κάστανο, με τον Κύπριο μέσο να μην αγωνίζεται όμως.

Την επόμενη αγωνιστική (3η), η Γιούβε υποδέχεται τη Ρόμα στο Τορίνο, η οποία αγνοεί τη νίκη στις δυο πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο.







Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version