Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ρέινα κι αν εγέρασε, τις γκάφες δεν ξεπέρασε! (vid)
Serie A

Ο Ρέινα κι αν εγέρασε, τις γκάφες δεν ξεπέρασε! (vid)

Ο Πέπε Ρέινα στα 41 του χρόνια συνεχίζει στην Κόμο, αλλά σήμερα ήταν μοιραίος για τη νεοφώτιστη ομάδα.

26.08.2024 | 21:54

Τον πρώτο της βαθμό πήρε η Κόμο στο «Unipol Domus» , χάρη στην ισοπαλία, 1-1, με την Κάλιαρι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ρομπέρτο Πίκολι στο 44΄ μετά από άστοχη έξοδο του Πέπε Ρέινα. Ο 41χρονος τερματοφύλακας αρνείται να κρεμάσει τα γάντια του. Σήμερα προέβη σε μια γκάφα από εκείνες που ανά καιρούς δεν απέφευγε. Πλην όμως, ο Ισπανός αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πορτιέρο που έβγαλε το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό ο Πάτρικ Κουτρόνε νίκησε την άμυνα της Κάλιαρι. Οι δύο ομάδες, όσο κι αν προσπάθησαν, δεν κατάφεραν ν’ ανεβάσουν το σκορ. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Κάλιαρι Παντελής Χατζηδιάκος, αν και ήταν στην αποστολή, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία και μάλιστα εντός έδρας για την Κάλιαρι μετά το 0-0 με τη Ρόμα στην πρεμιέρα. Η Κόμο που είχε δύσκολη πρεμιέρα στην έδρα της Γιουβέντους (3-0) έμεινε ικανοποιημένη για τον πρώτο βαθμό της.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version