Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα βρήκε με Σίτι η Αλ Χιλάλ για Κανσέλο, απομένει το «Sim» του Πορτογάλου!
Μάντσεστερ Σίτι

Τα βρήκε με Σίτι η Αλ Χιλάλ για Κανσέλο, απομένει το «Sim» του Πορτογάλου!

Ο Ζοάο Κανσέλο έχει πλέον το... μπαλάκι αναφορικά με το τι θα θελήσει να κάνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

26.08.2024 | 23:34

To γεγονός ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αλλάξει το σύστημα της Μάντσεστερ Σίτι, στέλνει εκτός ομάδας τον Ζοάο Κανσέλο. Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας παίζει με τριάδα στην άμυνα, με τρεις στόπερ δηλαδή. Τετράδα στο κέντρο, δυο «δεκάρια» και τον Χάαλαντ μπροστά. Αφού έφυγε ο Άλβαρεζ για την Ατλέτικο Μαδρίτης, μπορεί και έχει μαζί τους Ντε Μπρούιν και Μπερνάρντο Σίλβα πίσω από τον Νορβηγό… οδοστρωτήρα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το 3-4-2-1 δεν προϋποθέτει δεξιό μπακ, εκτός κι αν υπάρχει ένας μπακ-χαφ που να τρέχει όλη την πλευρά. Κάποιος τέτοιος δεν υπάρχει στη Σίτι στα δεξιά. Ούτε ο Κανσέλο μπορεί να το κάνει, πόσο μάλλον ο 34χρονος Κάιλ Γουόκερ. Έτσι, κάποιος από αυτούς θα αποχωρήσει, με τον κλήρο να πέφτει στον Πορτογάλο.

Ο Ζοάο Κανσέλο πέρσι έπαιξε δανεικός στην Μπαρτσελόνα και τα πήγε αρκετά καλά. Θα ήθελε τους «μπλαουγκράνα» να τον αγοράζουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός ψάχνει αλλού λοιπόν το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Με την Αλ Χιλάλ να ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωσή του. Η πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας μάλιστα, έχει συμφωνήσει με τη Σίτι για τη μεταγραφή! Το μόνο που απομένει είναι ο μάνατζερ του Κανσέλο να «ανάψει πράσινο φως» για να προχωρήσει η περίπτωση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version