Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αντάνι: «Πιο σημαντική μεταγραφή της Γιουβέντους ο Μότα»
Γιουβέντους

Αντάνι: «Πιο σημαντική μεταγραφή της Γιουβέντους ο Μότα»

Ο Αντάνι μίλησε για τη Γιουβέντους, τονίζοντας πως η σημαντικότερη μεταγραφή της ήταν ο Τιάγκο Μότα, ενώ δεν είχε τα καλύτερα να πει για τον Μαξ Αλέγκρι.

27.08.2024 | 20:56

Ο πρώην αμυντικός της Ίντερ και της Φιορεντίνα, Λέλε Αντάνι εξήρε πρόσφατα τον νέο προπονητή της Γιουβέντους, Τιάγκο Μότα, ενώ άσκησε ήπια κριτική στον προκάτοχό του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο Twitch «Viva El Futbol». Σκεπτόμενος την πρόσφατη νίκη της Γιουβέντους με 3-0 επί της Βερόνα, ο Αντάνι εστίασε στη σημαντική επίδραση που έχει ήδη ασκήσει ο Μότα στην ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Αντάνι τόνισε η πιο σημαντική προσθήκη στη Γιουβέντους είναι ο νέος προπονητής της και όχι κάποιος παίκτης. Δήλωσε: «Ο Τιάγκο Μότα είναι η μεγαλύτερη απόκτηση που θα μπορούσε να κάνει η Γιουβέντους. Όλες αυτές οι μεταγραφές παικτών θα έχουν αυξημένη αξία εξαιτίας της δέκατης απόκτησης, η οποία στην πραγματικότητα είναι η πρώτη: ο προπονητής».

Για τον Αντάνι, ο Μότα αντιπροσωπεύει μια κρίσιμη φιγούρα για το μέλλον της Γιουβέντους, η οποία θα ενισχύσει την επίδραση των πρόσφατων αποκτημάτων και θα αποτελέσει το θεμέλιο για μια νέα εποχή στον σύλλογο. Ο ίδιος δήλωσε: «Η Γιουβέντους έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα. Πρέπει να δείξει ότι μπορεί να ακολουθήσει το όραμα, το χάρισμα, τις ιδέες και την ακεραιότητά του. Για μένα, ο Τιάγκο Μότα είναι το ορόσημο πάνω στο οποίο μπορεί να χτιστεί ένα έργο».

Ο Αντάνι είχε τα καλύτερα να πει για τον Μότα της Γιουβέντους

Ο Αντάνι αναφέρθηκε επίσης στην περίοδο του Αλέγκρι στη Γιουβέντους, αναγνωρίζοντας ότι ενώ η ομάδα έδειξε αποφασιστικότητα υπό την ηγεσία του, δεν είχε τις καινοτόμες ιδέες που απαιτούνται για μακροπρόθεσμη πρόοδο. Παρατήρησε: «Η Γιουβέντους είχε πνεύμα πέρυσι, τερματίζοντας το πρώτο μισό της σεζόν ισόβαθμη με την Ίντερ. Ωστόσο, χωρίς ιδέες που να υποστηρίζουν αυτό το πνεύμα, δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά».

Διαβάστε επίσης: Έγινε το θέλημα του Μότα: Απέκτησε τον παικταρά που ήθελε η Γιουβέντους

Από την άφιξη του Μότα, ο Αντάνι παρατήρησε μια αξιοσημείωτη αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού της Γιουβέντους, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας, του παιχνιδιού υποστήριξης και της ανάκτησης της μπάλας. Σχολίασε τον νέο ενθουσιασμό της ομάδας, ο οποίος έγινε εμφανής μέσα στα πρώτα 30 λεπτά του πρόσφατου αγώνα. «Ο ενθουσιασμός ήταν εμφανής μετά από μόλις μισή ώρα. Η Γιουβέντους, απομακρυνόμενη από το προηγούμενο στυλ της, εισήγαγε νέες ιδέες και ποιότητα στο παιχνίδι της».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version