Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φαβορί για Κιέζα η Λίβερπουλ, έχει «κλειδώσει» ο Ιταλός
Λίβερπουλ

Φαβορί για Κιέζα η Λίβερπουλ, έχει «κλειδώσει» ο Ιταλός

Ο Φεντερίκο Κιέζα θέλει να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ και για την ώρα το πράγμα οδεύει προς... παντρειά.

27.08.2024 | 23:40

Τις τελευταίες μέρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου, η Λίβερπουλ κινείται δυναμικά. Έκλεισε για του χρόνου τον Μαμαρντασβίλι, θέλει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και το θέμα του Φεντερίκο Κιέζα! Και κατά πως φαίνεται από τις πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο κι όχι μόνο, προχωράει την μεταγραφή του Ιταλού εξτρέμ της Γιουβέντους.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η τιμή που έχει ορίσει η ιταλική ομάδα δεν ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ και ο μισθός που ζητά ο παίκτης είναι στις 5 εκατομμύρια λίρες το χρόνο. Καμία σχέση με τα 100 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε η Γιούβε προ τριετίας. Δηλαδή όταν ο Κιέζα είχε κατακτήσει το Euro 2020 (σ.σ. έγινε το 2021 λόγω covid) όντας εκ των κορυφαίων εξτρέμ στον πλανήτη. Λίγο ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, λίγο οι αποφάσεις του Τιάγκο Μότα, ο Ιταλός παίκτης είναι ξένο σώμα στο Τορίνο.




Η Λίβερπουλ θεωρεί ότι τώρα είναι η ώρα για τη μεταγραφή του Κιέζα. Τα χρήματα που απαιτούνται δεν στέκονται εμπόδιο. Συν τοις άλλοις, τόσο ο παίκτης, όσο και η αγγλική ομάδα θέλουν ο ένας τον άλλο. Κι αν υπάρχει θέληση, τότε όλα είναι πιο εύκολα. Με τη Λίβερπουλ να έχει σοβαρό προβάδισμα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version