Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπάγερν πάει για το… κόλπο γκρόσο με Πρωταθλητή Γερμανίας
Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν πάει για το… κόλπο γκρόσο με Πρωταθλητή Γερμανίας

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως θέλει να βελτιώσει την αμυντική της γραμμή με τον Πρωταθλητή Γερμανίας.

27.08.2024 | 19:13

Σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Μπάγερν Μονάχου μπορεί ακόμα να υπογράψει τον κεντρικό αμυντικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τζόναθαν Ταχ, πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, το μέλλον του Ταχ ήταν αβέβαιο, με διάφορους συλλόγους να δείχνουν ενδιαφέρον για τον Γερμανό διεθνή.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αρχικά, φαινόταν πιθανό ότι ο Ταχ θα μετακόμιζε στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο σύλλογος είχε εκφράσει ενδιαφέρον και μάλιστα είχε έρθει σε προφορική συμφωνία για το ποσό της μεταγραφής με τη Λεβερκούζεν. Ωστόσο, παρά τις εξελίξεις αυτές, η Μπάγερν αποφάσισε να μην ολοκληρώσει τη συμφωνία για τον 28χρονο αμυντικό. Η απόφαση αυτή υποδηλώνει ότι ο Ταχ θα παραμείνει στη Λεβερκούζεν και την επόμενη σεζόν, ειδικά με το συμβόλαιό του να λήγει το 2025. Αν δεν πραγματοποιηθεί μεταγραφή, ο Ταχ θα μπορούσε ενδεχομένως να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2025.

Η Μπάγερν εξετάζει ξανά τον Ταχ

Καθώς το ενδιαφέρον της Μπάγερν μειώθηκε, η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ως πιθανός μνηστήρας για τον Ταχ. Οι Ισπανοί «γίγαντες», που θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή, φέρονται να ρώτησαν για τη διαθεσιμότητα του αμυντικού. Η Μπαρτσελόνα φημολογείται ότι ήταν διατεθειμένη να πληρώσει 30 εκατομμύρια ευρώ για τον Ταχ, αφού αποφάσισε να μην κυνηγήσει τον Μοχάμεντ Σιμακάν της Λειψίας λόγω της υψηλής τιμής των 50 εκατομμυρίων ευρώ που ζητούσε ο γερμανικός σύλλογος.

Παρά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου ανανέωσε τώρα την… επιδίωξή της για τον Ταχ. Ωστόσο, οι όροι έχουν αλλάξει. Η Μπάγερν ενημερώθηκε ότι πρέπει πλέον να καταβάλει 30 εκατομμύρια ευρώ προκαταβολικά για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Ταχ, μια μικρή αύξηση από τα 25 εκατομμύρια ευρώ που είχαν συμφωνηθεί προηγουμένως συν 5 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους.

Διαβάστε επίσης: «L’ Equipe»: Το αποφάσισε ο Κομάν και αποχωρεί από την Μπάγερν!

Με λίγες μόνο ημέρες να απομένουν μέχρι να κλείσει το παράθυρο, η κατάσταση παραμένει… ρευστή. Ο Τζόναθαν Ταχ έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει είτε να φύγει από τη Λεβερκούζεν τώρα είτε να φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, καθιστώντας αυτή τη μεταγραφική περίοδο κρίσιμη για οποιαδήποτε πιθανή κίνηση.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version