Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Δηλώθηκε ο Όλμο – Ντεμπουτάρει στο Βαγιέκας
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Δηλώθηκε ο Όλμο – Ντεμπουτάρει στο Βαγιέκας

Ντεμπούτο απόψε για τον Ντάνι Όλμο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

27.08.2024 | 13:24

Τέλος η αναμονή για τον Ντάνι Όλμο και τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός επιθετικός είδε τα δύο πρώτα παιχνίδια των «μπλαουγκράνα» από τις εξέδρες, όμως τώρα είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει. Η Μπαρτσελόνα έκανε ό,τι χρειαζόταν και σήμερα ο Όλμο δηλώθηκε κανονικά στη La Liga ως ποδοσφαιριστής των Καταλανών.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

O 26χρονος μέχρι σήμερα δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Έπρεπε οι Καταλανοί να προχωρήσουν σε αρκετές διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ τους προκειμένου να ρίξουν τους μισθούς των ποδοσφαιριστών ανά μήνα. Διαφορετικά η Μπαρτσελόνα δεν είχε δικαίωμα να εγγράψει τον νέο της αστέρα.

Διάβασε επίσης: «ΨΕΜΑΤΑ τα περί επιστροφής Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, ντροπιάζουν την Αλ Χιλάλ!»

Οι αποχωρήσεις των Γκουντογκάν, Ρόκε και Λενκλέ, καθώς επίσης ο τραυματισμός του Κρίστενσεν άνοιξαν τη θέση στον Όλμο! Ο ταλαντούχος επιθετικός περίμενε πως και πως αυτή τη στιγμή. Να τεθεί κανονικά στα υπόψιν του προπονητή του, Χάνσι Φλικ και να ντεμπουτάρει με τη «μπλαουγκράνα» φανέλα.

Η αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον αγώνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο

Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται απόψε το βράδυ στο Βαγιέκας και φιλοδοξεί να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ράγιο. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να κάνουν το 3Χ3 στο πρωτάθλημα και να επιβεβαιώσουν το καλό του ξεκίνημα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Χάνσι Φλικ μοιάζει βέβαιο πως θα χρησιμοποιήσει τον Όλμο στο παιχνίδι. Το πιθανότερο είναι να δούμε τον Ισπανό να παίζει βασικός και να παίρνει θέση πίσω από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version