Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Τον ανανεώνει και τον στέλνει στη Σκωτία
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Τον ανανεώνει και τον στέλνει στη Σκωτία

Η Μπαρτσελόνα ανανέωσε τον νεαρό της παίκτη και είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στη Σέλτικ.

27.08.2024 | 18:43

Αφού ήδη αποχαιρέτησε πολλά υποσχόμενα ταλέντα όπως ο Βίτορ Ρόκε και ο Μίκα Φαγιέ αυτό το καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να αποχωριστεί ένα ακόμη νεαρό παίκτη της, τον Άλεξ Βάλε. Ο 20χρονος αριστερός αμυντικός πρόκειται να αποχωρήσει προσωρινά από τον σύλλογο, με ορίζοντα δανεισμού στη Σέλτικ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου, ο δανεισμός του Βάλε έχει οριστικοποιηθεί, αλλά όχι πριν ο νεαρός αμυντικός εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Το νέο αυτό συμβόλαιο επεκτείνει τη δέσμευσή του στην καταλανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η Μπαρτσελόνα ανανέωσε το συμβόλαιο του Βάλε και τον δίνει στη Σέλτικ

Η επέκταση του συμβολαίου υπεγράφη επίσημα σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου. Το προηγούμενο συμβόλαιο του Βάλε έληγε το 2025 και η Μπαρτσελόνα είχε τη δυνατότητα να το επεκτείνει. Ωστόσο, επέλεξε να μην ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή πριν από την καταληκτική ημερομηνία της ρήτρας την 1η Αυγούστου. Αν η Μπαρτσελόνα είχε ασκήσει αυτή την επιλογή, ο μισθός του Βάλε θα είχε αυξηθεί κατά 1 εκατομμύριο ευρώ και η ρήτρα αποδέσμευσής του θα είχε οριστεί στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Με τη μην ενεργοποίηση της ρήτρας, το ποσό της ρήτρας του μειώθηκε σημαντικά σε μόλις 3 εκατομμύρια ευρώ.

Παρ’ όλα αυτά, η Μπαρτσελόνα και οι εκπρόσωποι του Βάλε κατάφεραν να διαπραγματευτούν ένα νέο συμβόλαιο που παρατείνει την παραμονή του μέχρι το 2026. Η νέα αυτή συμφωνία όχι μόνο εξασφαλίζει την παραμονή του παίκτη στην Μπαρτσελόνα, αλλά αυξάνει και τον μισθό του, τον οποίο θα καλύψει η Σέλτικ κατά τη διάρκεια του δανεισμού του. Επιπλέον, η ρήτρα αποδέσμευσης του Βάλε αυξήθηκε, αν και όχι στο ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ που είχε αρχικά συζητηθεί.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα… σκορπάς τρόμο – Οριστική συμφωνία με τον επιθετικό της Γιουβέντους!

Με την κατάσταση του συμβολαίου του να έχει πλέον επιλυθεί, ο Βάλε είναι έτοιμος να ενταχθεί στη Σέλτικ ως δανεικός, όπου στοχεύει να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στην πρώτη ομάδα.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version