Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έφθασε Μάντσεστερ ο χαφ που ζήτησε ο Τεν Χαγκ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έφθασε Μάντσεστερ ο χαφ που ζήτησε ο Τεν Χαγκ!

Σήμερα τα σπουδαία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

28.08.2024 | 10:51

Ο Αύγουστος φθάνει στο τέλος του και μαζί του η θερινή μεταγραφική περίοδος! Οι ομάδες «τρέχουν» να κλείσουν τα κενά που έχουν παρατηρήσει στα ρόστερ του έστω και την τελευταία στιγμή. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται… καταιγίδα μεταγραφών τα τελευταία 24ωρα στην Ευρώπη. Μέσα στις ομάδες που κυνηγούν μεταγραφές στα… χασομέρια είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» παρουσιάστηκαν αρκετά… ζεστοί το φετινό καλοκαίρι. Κινήθηκαν δυναμικά και άλλαξαν αρκετά το ρόστερ του φέρνοντας στο Ολντ Τράφορντ ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ ικανοποίησε όλα τα αιτήματα του προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ. Μένει ακόμη ένα για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού!

Διάβασε επίσης: Ήρθε η ώρα να δούμε – επιτέλους – σοβαρά το πρότζεκτ Μπαρτσελόνα

Πάτησε στο Μάντσεστερ ο Ουγκάρτε – Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Ουρουγουανός

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ζήτησε από τους «Κόκκινους Διαβόλους» αμυντικό χαφ και εκείνοι του φέρνουν έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Μάνουελ Ουγκάρτε της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ουρουγουανός μέσος όπως φανερώνεται και από το ρεπορτάζ των Βρετανών βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στο Μάντσεστερ. Ο 23χρονος έφθασε στο Νησί αργά το βράδυ και σήμερα ετοιμάζεται να κλείσει επιτυχώς τη μετακίνησή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ουγκάρτε αφήνει την Παρί και υπογράφει σήμερα πολυετές συμβόλαιο με τους «Κόκκινους Διαβόλους». Η Γιουνάιτεντ έκλεισε το deal προσφέροντας στους Παριζιάνους 50+10 εκατομμύρια ευρώ Όσον αφορά τον Ουγκάρτε, ο Ουρουγουανός συμφώνησε με την αγγλική ομάδα σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με πολύ καλές οικονομικές απολαβές. Ο Ουγκάρτε έρχεται για να πάρει – πιθανόν – τη θέση του Κασεμίρο στην ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ! Ο τελευταίος είναι γνωστό πως φλερτάρει καιρό με την μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version