Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μοναξιά στην κορυφή η Μπαρτσελόνα, 3×3 με υπογραφή Όλμο! (vid)
La Liga

Μοναξιά στην κορυφή η Μπαρτσελόνα, 3×3 με υπογραφή Όλμο! (vid)

Το τρία στα τρία πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα στη La Liga. Μόνη πρώτη με τρίτο συνεχόμενο 2-1 το οποίο απόψε υπέγραψε ο Όλμο.

28.08.2024 | 00:36

Για τρίτη συνεχόμενη φορά η Μπαρτσελόνα παίρνει νίκη στη φετινή La Liga oύσα μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Και μάλιστα, με το ίδιο σκορ, 2-1! Οι δυο εκ των τριών νικών με ανατροπή, όπως η αποψινή επί της Ράγιο Βαγεκάνο. Τρία χρόνια είχε να τη νικήσει στο Βαγέκας, με την τοπική ομάδα να μην λέγεται τυχαία στην Ισπανία, «φονέας των γιγάντων». Και τότε επρόκειτο για το Κύπελλο Ισπανίας, αρχές Ιανουαρίου 2021. Γιατί για το πρωτάθλημα, τελευταία επικράτηση της Μπάρτσα ήταν το 2-3 τον Νοέμβρη του 2018. Βέβαια, η Ράγιο είχε και δυο χρονιές στη Β’ κατηγορία.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αν και οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν και μάλιστα νωρίς, μόλις στο 9ο λεπτό με του Ουνάι Λόπεθ, οι Καταλανοί απάντησαν με δύο γκολ, πρώτα με σκόρερ τον Πέδρι στο 60ό λεπτό και εν συνεχεία με τον Ντάνι Όλμο στο 82΄. Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ισπανίας έγινε σήμερα. Ο 26χρονος άσος μπήκε αλλαγή στο 46′ στη θέση του Φεράν Τόρες και αποφάσισε να το πάρει πάνω του.

Ο πρώην παίκτης της Λειψίας επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια στη Βαρκελώνη. Ναι, εκεί είχε πραγματοποιήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Η Μπάρτσα τον είχε αποκτήσει βασικά από την Εσπανιόλ το 2007 για να τον «ψήσει» στη Μασία.

Κατά τα άλλα, οι «μπλαουγκάνα» έχασαν και πέναλτι στο 71ο λεπτό, με τον Λεβαντόφσκι. Η Ράγιο Βαγεκάνο η οποία δυσκόλεψε αρκετά τους φιλοξενούμενους έμεινε με τους 4 βαθμούς από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Xθες 26/8 θυμίζουμε ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες ανεβάζοντας επίπεδο τη μεσαία της γραμμή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version