ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πάγωσαν» στην Μπάγερν: «Όχι» από τον Μουσιάλα για νέο συμβόλαιο!
Η Ίντερ ετοιμάζει… ληστεία με θύμα τη Λίβερπουλ!
Ο Μπουφόν εξήγησε με τον πιο ρομαντικό τρόπο γιατί δεν άφησε τη Γιουβέντους όταν υποβιβάστηκε!
Ο Τεν Χαγκ «άδειασε» με εμφατικό τρόπο το δικό του… παιδί!
Η μάνα του Ραμπιό έκανε το deal της χρονιάς με τη Μαρσέιγ: Το πριμ με τα πολλά… μηδενικά!
Ο Κούμπο δημιούργησε τον παίκτη των ονείρων μας – «Φτιάξτε καλύτερο αν μπορείτε» (vid)
Το επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Η Ρεάλ τσεκάρει τον σταρ της Λίβερπουλ»
Ο Μπαπέ χρειάζεται μόνο 8 γκολ στο φετινό Champions League και υπάρχει… σημαντικός λόγος!
Μερακλής ο Έντρικ – Παντρεύτηκε στα 18 του το top μοντέλο της Βραζιλίας (pics)
Αρχηγός της Ρεάλ… με καρύδια: «Καμία ανοχή στον ρατσισμό! Βινίσιους, είμαι μαζί σου»
Ο Νέβιλ γλέντησε την… διπλάρα της Φόρεστ – Το βίντεο που εξόργισε την Λίβερπουλ (vid)
Γκάμπριελ Μαγκαλάες: Ο Κολοσσός της άμυνας της Άρσεναλ!
Έκτακτο: Η Ρεάλ τον έπεισε – Ο αφανής… ήρωας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 (pic)
Η ποινή που διαλύει την Σίτι – «Ο υποβιβασμός είναι χάδι, μπροστά σε αυτήν την απόφαση»
Ανατριχιαστικός Καρβαχάλ: «Μόνο τότε θα φύγω από τη Ρεάλ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Topics

Τσέλσι: Με Οσιμέν και… χρόνο ο Μαρέσκα θα την οδηγήσει στην κορυφή!

Η Τσέλσι πρέπει να δώσει χρόνο στον Έντσο Μαρέσκα αν θέλει να δει αποτελέσματα, και με την πιθανή απόκτηση του Βίκτορ Οσιμέν θα μπορέσει να φτάσει στην κορυφή της Αγγλίας και ίσως και της Ευρώπης.

Τσέλσι: Με Οσιμέν και… χρόνο ο Μαρέσκα θα την οδηγήσει στην κορυφή!

Η Τσέλσι τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε αρκετά λάθη. Τόσο η απομάκρυνση του Τόμας Τούχελ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του UEFA Champions League και δε στηρίχθηκε από τη διοίκηση, όσο και η απόλυση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, όταν η ομάδα είχε αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της, ήταν λάθος αποφάσεις. Όμως, τώρα ο Τοντ Μπόελι έχει την ευκαιρία να φτιάξει κάτι καλό με τον Έντσο Μαρέσκα στον πάγκο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Μαρέσκα είναι της… σχολής Πεπ Γκουαρντιόλα και έχει δείξει πως δεν «μασάει» από μεγάλα ονόματα. Ξεκαθάρισε από νωρίς πως δεν υπολογίζει στους Ραχίμ Στέρλινγκ και Μπεν Τσίλγουελ, που είναι δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της Τσέλσι, και τους έστειλε να προπονούνται μόνοι τους. Έχει δείξει πως αυτός θα κάνει κουμάντο στα αποδυτήρια, και με τόσους νέους παίκτες πρέπει να έχει την κατάσταση υπό έλεγχο και να μην τους αφήσει να… πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Την ίδια ώρα, ο ίδιος πρέπει να έχει τη διοίκηση στο πλευρό του.

Ο Ιταλός τεχνικός χρειάζεται κυρίως δύο πράγματα από τη διοίκηση. ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ. Πρέπει να έχει τον χρόνο να φτιάξει κάτι καλό. Δε γίνεται η Τσέλσι να συνεχίσει να αλλάζει τους προπονητές… σαν τα πουκάμισα. Για να χτιστεί ένα σωστό σύνολο, που αποτυπώνει το όραμα του προπονητή στον αγωνιστικό χώρο, χρειάζεται πάνω από όλα χρόνος. Και ο Τοντ Μπόελι έχει δείξει πως δεν τον δίνει. Αλλά αν θέλει να δει την ομάδα του να κατακτάει τρόπαια πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να αφήσει τον Μαρέσκα να κάνει τη δουλειά του. Τσέλσι

Η Τσέλσι μπορεί να καταφέρει πολλά με τον Μαρέσκα στον πάγκο

Και αφού ξοδεύει εκατομμύρια για… πλάκα, πρέπει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κόουτς. Και αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ένας επιθετικός, ώστε ο Νίκολας Τζάκσον να έρχεται από τον πάγκο. Και φαίνεται πως οι «Μπλε» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βίκτορ Οσιμέν.

Αν ολοκληρωθεί αυτή η «βόμβα» τότε η Τσέλσι θα ανέβει πολλά επίπεδα αυτόματα. Ήδη έχει βελτιωθεί με την απόκτηση του Πέδρο Νέτο και του Ζοάο Φέλιξ, ενώ φέτος θα έχει και τον Νκουνκού που πέρσι ήταν τραυματίας για το μεγαλύτερο διάστημα. Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι παίκτες έχουν ήδη περάσει μία χρονιά μαζί και θα έχουν καλύτερες συνεργασίες και περισσότερους αυτοματισμούς στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι: Η έξυπνη εναλλακτική αν χαλάσει η μεταγραφή του Όσιμεν

Ο Έντσο Μαρέσκα έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις για όλες τις θέσεις και αν αποκτήσει και τον Οσιμέν, τότε μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την Τσέλσι στην κορυφή της Αγγλίας και αργότερα και της Ευρώπης. Το μόνο που χρειάζεται πλέον για να καταφέρει η Τσέλσι να πανηγυρίσει τρόπαια και επιτυχίες είναι ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ