Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Καρίμ Μπενζεμά… ανέδειξε τον νικητή της φετινής Χρυσής Μπάλας (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

O Καρίμ Μπενζεμά… ανέδειξε τον νικητή της φετινής Χρυσής Μπάλας (pic)

Δε χρειάστηκε να πει πολλά ο Καρίμ Μπενζεμά για να αναδείξει τον κορυφαίο της χρονιάς!

29.08.2024 | 10:42

H σεζόν ξεκίνησε και άπαντες βρίσκονται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς! Ξεκινούν μια ακόμη γεμάτη χρονιά με ασταμάτητα παιχνίδια και μπόλικη πίεση για να πετύχουν τους στόχους τους! Παράλληλα με την αγωνιστική δράση προσεχώς έχουμε και την ανάδειξη του νικητή της Χρυσής Μπάλας για το 2024.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το France Football ετοιμάζεται για τη σπουδαία εκδήλωση και περιμένει καρτερικά να υποδεχθεί στο… σπίτι της όλα τα λαμπερά αστέρια του ποδοσφαίρου! Οι διαρροές θέλουν τον Βινίσιους Τζούνιορ να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν με τους Μαδριλένους. Κατέκτησε το Champions League και τη La Liga έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Διάβασε επίσης: Χούλιαν Άλβαρεζ: Από τα… εύκολα του Μάντσεστερ στα δύσκολα της Ατλέτικο (stats)

Ο Μπενζεμά θέλει να δει τον Βινίσιους να κατακτά τη Χρυσή Μπάλα

Ο εξτρέμ της »Βασίλισσας» έχει κερδίσει τον σεβασμό πολλών συναδέλφων του. Ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης που δίνουν ως φαβορί τον Βίνι για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας 2024. Ανάμεσά τους και ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος σούπερ σταρ και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας το 2022 έδειξε την προτίμησή του με ένα σχόλιο σε δική του ανάρτηση στο Instagram.

O Μπενζεμά ανέβασε μια φωτογραφία και ο Βινίσιους Τζούνιορ σχολίασε από κάτω αποθεώνοντας τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η απάντηση του Καρίμ στο σχόλιο του Βραζιλιάνου ήταν ακόμη πιο αποθεωτική. Ο Γάλλος απάντησε χαρακτηριστικά: «Χρυσή Μπάλα». 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version