Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο φινάλε των μεταγραφών η Άρσεναλ πάει για την πιο έξυπνη κίνησή της!
Άρσεναλ

Στο φινάλε των μεταγραφών η Άρσεναλ πάει για την πιο έξυπνη κίνησή της!

Η Άρσεναλ φαίνεται πως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα όσον αφορά τη μεταγραφική της ενίσχυση αυτό το καλοκαίρι.

29.08.2024 | 22:59

Η Άρσεναλ προ ημερών ολοκλήρωσε και τη δεύτερη μεταγραφή της. Αυτή ήταν ο Μίκελ Μερίνο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μία κίνηση που της στοίχισε κάτι παραπάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ (32,5 για την ακρίβεια, μαζί με άλλα πέντε σε μορφή bonus), ενώ πριν την απόκτηση του Ισπανού μέσου είχε κάνει δικό της τον Ρικάρντο Καλαφιόρι από την Μπολόνια.

Ωστόσο, το ζήτημα που είχε και έχει ακόμα και μέχρι σήμερα η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα είναι στην επίθεσή της. Ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τον Εντού Γκασπάρ ψάχνουν έναν παίκτη με εμπειρία, που θα μπορεί να κάνει άμεσα τη διαφορά που θα έχει εικόνα από την Premier League και γενικότερα δεν θα στοιχίσει πολλά χρήματα.

Σύμφωνα με τη «Daily Mirror» η Άρσεναλ έχει μιλήσει με τον Ραχίμ Στέρλινγκ και προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει συμβόλαιο μαζί της. Κάτι που δεν είναι ενδεχομένως και τόσο δύσκολο. Μιας και ο Άγγλος εξτρέμ βρίσκεται εκτός πλάνων του Ένζο Μαρέσκα και σίγουρα οι «μπλε» του Λονδίνου θέλουν να τον… στείλουν, ώστε να μην έχουν το συμβόλαιό του και εκείνος να πληρώνεται και να κάθεται.

Από την άλλη ο 29χρονος στράικερ δείχνει διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του, ώστε να είναι πιο εύκολο για τους «κανονιέρηδες» να τον κάνουν παίκτη τους. Παράλληλα, η επιθυμία του είναι να συνεργαστεί με τον Αρτέτα και γενικότερα να είναι σε μία ομάδα που θα μπορεί να κατακτήσει τίτλους. Ή έστω να τους διεκδικήσει. Κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια!

Άρσεναλ: Ο Στέρλινγκ μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω!

Υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα ο Ραχίμ Στέρλινγκ έδειξε τον καλύτερο και πιο καυτό εαυτό του. Αυτό άλλαξε για τα καλά από την ώρα και τη στιγμή που άφησε το «Έτιχαντ» για χάρη της Τσέλσι.

Ο Άγγλος εξτρέμ γνωρίζει πολύ καλά πως θα είναι τα πράγματα υπό τις οδηγίες του Μίκελ Αρτέτα στην Άρσεναλ. Και το να συνεργαστούν από κοινού οι δυο μεταξύ τους είναι που το θέλουν και δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version