Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ: Ήρθε τραυματίας ο Μερίνο – Προς… εξέδρα με Μπράιτον
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Ήρθε τραυματίας ο Μερίνο – Προς… εξέδρα με Μπράιτον

Ο Μίκελ Αρτέτα ετοιμάζει την Άρσεναλ για τον αγώνα με την Μπράιτον έχοντας ως αμφίβολο τον Μίκελ Μερίνο!

30.08.2024 | 14:08

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Άρσεναλ για το σπουδαίο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στην Μπράιτον. Οι «Κανονιέρηδες» μετά το 2 στα 2 στις πρώτες στροφές επιθυμούν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό την πορεία τους και να μπουν από νωρίς σε θέση οδηγού στη κούρσα του πρωταθλήματος.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Μίκελ Αρτέτα ξέρει πως απέναντί του θα βρει μια εξαιρετική ομάδα. Μια Μπράιτον που με τη σειρά της πηγαίνει στο Λονδίνο ως ανίκητη μετά από δύο αγωνιστικές και είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Ο Ισπανός προπονητής θέλει να δει την Άρσεναλ να παίζει το παιχνίδι της. Να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να βρίσκει λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Διάβασε επίσης: Τελευταία ελπίδα του Στέρλινγκ… η Άρσεναλ!

Παίρνει παράταση το ντεμπούτο του Μερίνο στην Άρσεναλ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Άρσεναλ πηγαίνει στο ματς με όλα τα όπλα της. Σχεδόν όλα, καθώς το ρεπορτάζ του Κον Χάρισον αναφέρει πως το νέο απόκτημα της ομάδας, Μίκελ Μερίνο πιθανόν θα χάσει τον αγώνα με τους «Γλάρους». Ο Ισπανός μέσος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, το οποίο κουβαλά από τις προπονήσεις με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Πιθανότατα ο Μίκελ Αρτέτα να μην ρισκάρει και να αφήσει τον ποδοσφαιριστή του εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι (31/8 14:30). Όλα βέβαια θα οριστικοποιηθούν με την επίσημη ανακοίνωση της αποστολής!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version