Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Ο Ράμσντεϊλ έφυγε από την Άρσεναλ και ντύθηκε… Χάγκριντ! (vid)
Premier League

Επίσημο: Ο Ράμσντεϊλ έφυγε από την Άρσεναλ και ντύθηκε… Χάγκριντ! (vid)

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ πωλήθηκε από την Άρσεναλ για λίγο πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ, σε ομάδα της Premier League.

30.08.2024 | 19:27

Την εστία της Σαουθάμπτον θα υπερασπίζεται πλέον ο Άαρον Ράμσντεϊλ, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Αγίους». Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι νεοφώτιστοι στην Premier League κατέβαλαν περίπου 25 εκατ. λίρες στην Άρσεναλ για τα δικαιώματα του 26χρονου τερματοφύλακα, που πέρυσι… υποβιβάστηκε σε αναπληρωματικό του Ισπανού Νταβίντ Ραγιά.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όμως, το Transfermarkt αναγράφει 21,4 εκατομμύρια ευρώ ότι έφυγαν από τα ταμεία των Λονδρέζων για να πάνε σε εκείνα των «Αγίων».  Ο Ράμσντεϊλ εντάχθηκε στους «κανονιέρηδες» το 2021, προερχόμενος από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, και τις πρώτες δύο σεζόν ήταν βασικός, περνώντας μάλιστα και την… πόρτα της εθνικής Αγγλίας, με την οποία έχει πέντε συμμετοχές. Συνολικά, ο διεθνής γκολκίπερ αποχωρεί από την Άρσεναλ μετά από 89 αγώνες και έχοντας κατακτήσει το Community Shield του 2023.

Ο Ράμσντεϊλ έφυγε από την Άρσεναλ και ντύθηκε… Χάγκριντ!

Το… θεϊκό της υπόθεσης είναι ότι ο 26χρονος τερματοφύλακας πριν υπογράψει με τη Σαουθάμπτον έκανε εντυπωσιακή είσοδο. Για την ακρίβεια, ντύθηκε… Ρούμπεους Χάγκριντ. Ναι, ο συμπαθέστατος χαρακτήρας από τον Χάρι Πότερ τον οποίο υποδύθηκε ο αείμνηστος Ρόμπι Κόλτρεϊν ο οποίος έφυγε από τη ζωή δυστυχώς τον Οκτώβριο του 2022.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version