Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ρομάνο αποκαλύπτει διπλή επίσημη πρόταση της Τσέλσι για Σάντσο
Τσέλσι

Ο Ρομάνο αποκαλύπτει διπλή επίσημη πρόταση της Τσέλσι για Σάντσο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το μαχαίρι έχει και το καρπούζι για τον Τζέιντον Σάντσο. Θα δεχτεί ή όχι να τον δώσει στην Τσέλσι;

30.08.2024 | 20:16

Την ύστατη ώρα, η Τσέλσι θέλει να ντύσει στα μπλε τον Τζέιντον Σάντσο. Όπως έχει γίνει γνωστό, ενδιαφέρεται για τον Άγγλο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία θα ήθελε ιδανικά να τον παραχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι μπλε του Λονδίνου έχουν καταθέσει την πρότασή τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αυτή συγκεκριμένα είναι διπλή. Με την έννοια ότι έχει δυο επιλογές. Η μία πρόταση είναι δανεισμός με ρήτρα οψιόν αγοράς, η άλλη με υποχρέωση αγοράς. Φυσικά με διαφορετικούς οικονομικούς όρους. Και στις δυο περιπτώσεις όμως, η Τσέλσι δεν προτίθεται να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή. Του οποίου να αναφέρουμε η αγοραστική αξία είναι στα 30 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2026.

Ο Σάντσο θυμίζουμε πως πέρασε το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν στην Ντόρτμουντ, την πρώην του ομάδα, ως δανεικός. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι έχει ήδη συμφωνήσει με τον Σάντσο! Το μόνο λοιπόν που απομένει, είναι το «πράσινο φως» από τη Γιουνάιτεντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version