Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
RMC: Ανατροπή με Όσιμεν, είπε όχι στην πρόταση της Τσέλσι!
Τσέλσι

RMC: Ανατροπή με Όσιμεν, είπε όχι στην πρόταση της Τσέλσι!

Το γαλλικό RMC Sport βάζει... λάδι στη φωτιά και αναφέρει ότι ο Όσιμεν απέρριψε την υπέρογκη πρόταση της Τσέλσι!

30.08.2024 | 20:37

Ραγδαίες εξελίξεις στο Λονδίνο! Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ Τσέλσι και Βίκτορ Όσιμεν, το RMC Sport καταρρέει τα δεδομένα. Το γαλλικό μέσο ενημέρωσης αναφέρει ότι ο Νιγηριανός διεθνής επιθετικός της Νάπολι είπε μεγαλοπρεπές όχι στους Λονδρέζους! Η θερινή μεταγραφική περίοδος οδεύει ολοταχώς προς το τέλος της, με τα δεδομένα να αλλάζουν από ώρα σε ώρα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Όσιμεν για την ώρα ανήκει στη Νάπολι του Αντόνιο Κόντε. Αλλά θεωρείται ξένο σώμα εκεί, μην έχοντας συμμετάσχει σε κάποιο παιχνίδι των «παρτενοπέι». Ψάχνει τη μεταγραφή που θα τον βοηθήσει πρωτίστως να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο και φυσικά να παίξει σε σύλλογο που μετέχει στην Ευρώπη, ιδανικά στο Champions League. Η Τσέλσι πάντως είναι στο Conference League ούσα αντίπαλος του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων.

Η πρόταση της ομάδας του Λονδίνου περιλάμβανε τον απίστευτο μισθό των 155 χιλιάδων ευρώ τη βδομάδα. Δηλαδή κάτι περισσότερο από οκτώ εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Μάλιστα, η ομάδα του Μαρέσκα έχει απεσταλμένους στη Νάπολη προκειμένου να φέρουν τον Όσιμεν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version