Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απόφαση- ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Premier League: Ο Ράις πήρε την πιο… ανάποδη κόκκινη που έχουμε δει! (vid)
Premier League

Απόφαση- ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Premier League: Ο Ράις πήρε την πιο… ανάποδη κόκκινη που έχουμε δει! (vid)

Ο Ντέκλαν Ράις άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η απόφαση ήταν τουλάχιστον για γέλια.

31.08.2024 | 15:59

Η Άρσεναλ την περασμένη χρονιά αδικήθηκε σε μερικά παιχνίδια του πρωταθλήματος με τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν αλλάζει και τη νέα σεζόν.

Η Premier League συνεχίζει να έχει διαιτητές κατώτερους των προσδοκιών και αυτό δεν άργησε να φανεί. Ο Ντέκλαν Ράις απλά ήταν το θύμα και το θέμα ήταν η κόκκινη κάρτα που είδε.

Η Άρσεναλ έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 49′ όταν ο Άγγλος μέσος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Όμως, πρέπει να γίνει πολλή κουβέντα γι’ αυτή, αφού φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν λέει τίποτα στον αντίπαλό του και ούτε τον εμποδίζει να εκτελέσει το φάουλ που έχει κερδίσει. Μα αντιθέτως δέχεται μία κλωτσιά και πέφτει κάτω. Αντί να μείνει η Μπράιτον με παίκτη λιγότερο λόγω της απερισκεψίας του Χίνσελχουντ έγινε το… ανάποδο.

Ιδού η φάση που άλλαξε το παιχνίδι με τον Ντέκλαν Ράις να παίρνει την κόκκινη κάρτα:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version