Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ – Μπράιτον: Μάχη κορυφής στο Έμιρεϊτς
Προβλέψεις

Άρσεναλ – Μπράιτον: Μάχη κορυφής στο Έμιρεϊτς

Στο Λονδίνο και το Έμιρεϊτς η Άρσεναλ θα φιλοξενήσει τη Μπράιτον με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει τα απόλυτο μετά από τα πρώτα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

31.08.2024 | 10:32

Στο Λονδίνο και το Έμιρεϊτς η Άρσεναλ θα φιλοξενήσει τη Μπράιτον με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει τα απόλυτο μετά από τα πρώτα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση αυτή θα ανοίξει την αυλαία της Πρέμιερ λιγκ στους αγώνες σήμερα.

Η Άρσεναλ μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της απέναντι στη Γουλβς με 2-0, ζευγάρωσε τις νίκες της απέναντι στην Άστον Βίλα εκτός έδρας. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θέλει να συνεχίσει το καλό μοτίβο εμφανίσεων.Παρόλα αυτά αν δείξει τα κενά διαστήματα που έχει παρουσιάσει έως τώρα υπάρχει πιθανότητα να τα πληρώσει. Είναι πάντως μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα να κάνει δήλωση προθέσεων και αποδείξει πως είναι έτοιμη να πάει μέχρι τέλους στη διαδρομή. Οι κανονιέρηδες έκλεισαν το Νέτο ως αναπληρωματικό τερματοφύλακα για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ράμσντειλ ενώ στην αποστολή θα είναι και ο Μερίνο.

Από την άλλη η Μπράιτον έχει κάνει το πιο εντυπωσιακό μεταγραφικό παζάρι στην Αγγλία, ενώ συνάμα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα κόντρα στα προγνωστικά με δύσκολες νίκες απέναντι στην Έβερτον και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προπονητής της ομάδας είναι ο νεαρός Φάμπιαν Χούρζελερ ο οποίος αποτελεί από τα μεγαλύτερα προπονητικά πρότζεκτ στον κόσμο. Αγωνιστικά ο Ματ Ο’Ρίλι θα μείνει εκτός μιας και στο ντεμπούτο του τραυματίστηκε. Δεν αναμένεται να κάνουν άλλη μεταγραφή οι γλάροι.

Για την αναμέτρηση αυτή θα αποφύγουμε την επιλογή του σημείου ακόμα και αν η Άρσεναλ φαντάζει μία ρεαλιστική επιλογή στοιχηματικά. Εμείς θα κινηθούμε στο Goal-Goal σε απόδοση 1.70 στον Stoiximan.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version