Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έντου: «Δεν σχεδιάζαμε να πάρουμε τον Στέρλινγκ – Τον χρειαζόμαστε γιατί ξέρει από Champions League»
Άρσεναλ

Έντου: «Δεν σχεδιάζαμε να πάρουμε τον Στέρλινγκ – Τον χρειαζόμαστε γιατί ξέρει από Champions League»

Ο Έντου προχώρησε σε δηλώσεις και μίλησε για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Τσέλσι, λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

31.08.2024 | 12:03

Η Άρσεναλ εξασφάλισε τις υπηρεσίες του 29χρονου Ραχίμ Στέρλινγκ με τη μορφή δανεισμού για μια σεζόν από την Τσέλσι. Μετά τον παραγκωνισμό του στο Στάμφορντ Μπριτζ, ο διεθνής Άγγλος θα συνεχίσει τη θητεία του στην Premier League στο Βόρειο Λονδίνο, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί για τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Στέρλινγκ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την κίνηση αυτή, ειδικά μετά το απογοητευτικό τέλος της θητείας του στην Τσέλσι. Η Άρσεναλ, με τη σειρά της, είναι εξίσου ενθουσιασμένη που υποδέχεται έναν παίκτη του διαμετρήματός του. Ο Έντου, τεχνικός διευθυντής της Άρσεναλ, αποκάλυψε ότι ο Στέρλινγκ δεν ήταν αρχικά στα πλάνα του συλλόγου όταν άνοιξε η μεταγραφική περίοδος. Ωστόσο, η ευκαιρία να υπογράψει έναν τόσο έμπειρο και ταλαντούχο παίκτη ήταν πολύ καλή για να την προσπεράσει.

Ο Έντου εξήγησε: «Για να είμαι ειλικρινής, δε σχεδιάζαμε να υπογράψουμε τον Στέρλινγκ όταν ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος. Αλλά πάντα τονίζουμε τη σημασία του να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε πιθανό σενάριο. Όταν προέκυψε η ευκαιρία, αξιολόγησα το στυλ παιχνιδιού του και το συζήτησα με τον Μικέλ Αρτέτα και τον Τιμ Λούις, τον αντιπρόεδρό μας, για να διασφαλίσω ότι όλοι συμφωνούσαν με την απόφαση.

Ο Έντου μίλησε για τη μεταγραφή του Στέρλινγκ

Το να φέρουμε κάποιον σαν τον Στέρλινγκ έχει πολύ νόημα. Έχει πλούσια εμπειρία, καταλαβαίνει το Πρωτάθλημα καλύτερα από τους περισσότερους, έχει παίξει πολλές φορές στο UEFA Champions League και έχει κερδίσει την Premier League αρκετές φορές. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεισφέρει σημαντικά στην ομάδα μας και είμαι πολύ χαρούμενος που θα τον έχουμε μαζί μας».

Αυτό το καλοκαίρι, η Άρσεναλ ήταν αρκετά ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας τον Ρικάρντο Καλαφιόρι από την Μπολόνια και τον Μίκελ Μερίνο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ ολοκλήρωσε τη μόνιμη μεταγραφή του Νταβίντ Ράγια μετά τον δανεισμό του την περασμένη σεζόν. Επιπλέον, εξασφάλισε τον δανεισμό του Νέτο από την Μπόρνμουθ, μετά την πώληση του Άαρον Ράμσντεϊλ στη Σαουθάμπτον.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Άρσεναλ ο Στέρλινγκ!

Σκεπτόμενος τη μεταγραφική περίοδο, ο Έντου δήλωσε: «Ήταν μια μακρά μέρα και μια μακρά μεταγραφική περίοδος, αλλά ως σύλλογος μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά μας. Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίσαμε και ολοκληρώσαμε τις συμφωνίες, καθώς και οι στόχοι που επιδιώξαμε, αντικατοπτρίζουν την ισχυρή μας θέση. Η εξασφάλιση ενός παίκτη όπως ο Στέρλινγκ την τελευταία ημέρα είναι ευχαρίστηση και πιστεύω ότι θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη στην ομάδα. Συνολικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version