Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Άρσεναλ ο Στέρλινγκ!
Άρσεναλ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Άρσεναλ ο Στέρλινγκ!

Ο Έντσο Μαρέσκα δεν υπολόγιζε στις υπηρεσίες του Ραχίμ Στέρλινγκ και έτσι ο παίκτης θα αγωνιστεί φέτος στην Άρσεναλ.

31.08.2024 | 09:06

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ άφησε την Τσέλσι λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος για να ενταχθεί στην Άρσεναλ με τη μορφή δανεισμού για αυτή σεζόν. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης θητείας στην Τσέλσι, όπου ο Στέρλινγκ βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου, αφού ο Μαρέσκα δεν τον υπολόγιζε.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Άρσεναλ ήθελε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και έτσι αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ. Οι δύο ομάδες ήρθαν σε επαφή και τελικά κατάφεραν να τα βρουν σε όλα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, σημειώνεται πως δεν υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία των δύο πλευρών.

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέρλινγκ

«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είμαι ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Στέρλινγκ, μετά από αυτή την κίνηση. «Το αφήσαμε λίγο αργά, αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα που ήλπιζα. Κοιτάζοντας τα πάντα, αισθάνομαι ότι αυτό είναι το τέλειο ταίριασμα για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε».

Αυτός ο δανεισμός επανασυνδέει επίσης τον Στέρλινγκ με τον προπονητή της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στη Μάντσεστερ Σίτι. Το γεγονός πως γνωρίζονται μπορεί να βοηθήσει τον Στέρλινγκ να βρει τον καλύτερό του εαυτό και τη φόρμα του, καθώς με την Τσέλσι δεν είχε εντυπωσιάσει.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ο Ράμσντεϊλ έφυγε από την Άρσεναλ και ντύθηκε… Χάγκριντ! (vid)

Η μετακίνηση στην Άρσεναλ προσφέρει στον Στέρλινγκ μια νέα αρχή μετά από μια δύσκολη περίοδο στην Τσέλσι και ο ενθουσιασμός του δείχνει ότι είναι έτοιμος να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτή την ευκαιρία. Με τον Αρτέτα στο τιμόνι, ο Στέρλινγκ έχει τη δυνατότητα να ευδοκιμήσει στο σύστημα της Άρσεναλ. Αν και η συμφωνία δανεισμού δεν περιλαμβάνει υποχρέωση αγοράς, δίνει τόσο στην Άρσεναλ όσο και στον Στέρλινγκ την ευκαιρία να αξιολογήσουν την καταλληλότητα κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν, θέτοντας ενδεχομένως τις βάσεις για μια  μόνιμη συμφωνία στο μέλλον.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version