Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η φάση με τον Ζοάο Πέδρο που έδειξε το πιο μεγάλο πρόβλημα με τους Άγγλους διαιτητές! (vid)
Premier League

Η φάση με τον Ζοάο Πέδρο που έδειξε το πιο μεγάλο πρόβλημα με τους Άγγλους διαιτητές! (vid)

Ο Ζοάο Πέδρο είναι το πρόσωπο της αγωνιστικής στην Premier League. Όχι μόνο για το γκολ που σημείωσε με αντίπαλο την Άρσεναλ.

31.08.2024 | 19:50

Ο Ζοάο Πέδρο την περσινή σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Μπράιτον. Ο ταλαντούχος επιθετικός και φέτος συνεχίζει από εκεί που έμεινε.

Την περασμένη εβδομάδα ήταν εκείνος που «πλήγωσε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έδωσε τη νίκη στους «γλάρους» στο τέλος.

Ο Ζοάο Πέδρο ήταν αυτός που έγινε και πάλι ήρωας για την Μπράιτον και τους συμπαίκτες του, αφού ήταν εκείνος που σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στο εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ στο 58′. Ωστόσο, οι φίλοι των Λονδρέζων -όπως και οι παίκτες τους, αλλά και ο προπονητής τους- τον έχουν πιάσει στο στόμα τους και γι’ ακόμη μία φάση.

Είναι αυτή η φάση λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο σούπερ σταρ της Μπράιτον πάνω στα νεύρα του κλώτσησε την μπάλα και την έστειλε στον… Θεό, χωρίς να δει καμία κίτρινη κάρτα. Λίγο αργότερα, όμως, ο Ντέκλαν Ράις αποβλήθηκε γιατί ακούμπησε ελάχιστα την μπάλα.

Σίγουρα τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στην Αγγλία, όσον αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις είναι αυτό που ενοχλεί ολοένα και περισσότερο κόσμο. Και είναι κάτι που φαίνεται ότι δύσκολα θα αλλάξει άμεσα.

Ιδού η φάση με τον Ζοάο Πέδρο που έγινε πρώτο θέμα στην Αγγλία:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version