Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Αρτέτα έδωσε στον Τροσάρ αυτό που ήθελε τόσο πολύ!
Άρσεναλ

Ο Αρτέτα έδωσε στον Τροσάρ αυτό που ήθελε τόσο πολύ!

Ο Μίκελ Αρτέτα έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες της Άρσεναλ λίγο πριν το εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπράιτον.

31.08.2024 | 15:07

Ο Μίκελ Αρτέτα είναι από εκείνους τους προπονητές που έχουν μία τίμια και σοβαρή σχέση με τους παίκτες του. Ο Ισπανός τεχνικός στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Άστον Βίλα είχε χρίσει βασικό τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν κατάφερε να απειλήσει πολλές φορές την εστία του Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Αυτός που έκανε τη διαφορά ήταν ο Λεάντρο Τροσάρ από τον πάγκο. Ο Βέλγος επιθετικός με την πρώτη του επαφή έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Αλλά δεν έδειξε να το χαίρεται πολύ. Ή να το πανηγυρίζει έξαλλα.

Λίγο αργότερα ο Μίκελ Αρτέτα έκανε γνωστό ότι ο παίκτης του θέλει και περιμένει να παίζει περισσότερο. Ή να είναι βασικός. Ο Ισπανός κατάλαβε το λάθος του γι’ αυτό τον λόγο έδωσε φανέλα 11δατου στον Τροσάρ στο κρίσιμο και δύσκολο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Μπράιτον.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Βέλγου και αν θα τον δικαιώσει!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version