ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πάγωσαν» στην Μπάγερν: «Όχι» από τον Μουσιάλα για νέο συμβόλαιο!
Η Ίντερ ετοιμάζει… ληστεία με θύμα τη Λίβερπουλ!
Ο Μπουφόν εξήγησε με τον πιο ρομαντικό τρόπο γιατί δεν άφησε τη Γιουβέντους όταν υποβιβάστηκε!
Ο Τεν Χαγκ «άδειασε» με εμφατικό τρόπο το δικό του… παιδί!
Η μάνα του Ραμπιό έκανε το deal της χρονιάς με τη Μαρσέιγ: Το πριμ με τα πολλά… μηδενικά!
Ο Κούμπο δημιούργησε τον παίκτη των ονείρων μας – «Φτιάξτε καλύτερο αν μπορείτε» (vid)
Το επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Η Ρεάλ τσεκάρει τον σταρ της Λίβερπουλ»
Ο Μπαπέ χρειάζεται μόνο 8 γκολ στο φετινό Champions League και υπάρχει… σημαντικός λόγος!
Μερακλής ο Έντρικ – Παντρεύτηκε στα 18 του το top μοντέλο της Βραζιλίας (pics)
Αρχηγός της Ρεάλ… με καρύδια: «Καμία ανοχή στον ρατσισμό! Βινίσιους, είμαι μαζί σου»
Ο Νέβιλ γλέντησε την… διπλάρα της Φόρεστ – Το βίντεο που εξόργισε την Λίβερπουλ (vid)
Γκάμπριελ Μαγκαλάες: Ο Κολοσσός της άμυνας της Άρσεναλ!
Έκτακτο: Η Ρεάλ τον έπεισε – Ο αφανής… ήρωας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 (pic)
Η ποινή που διαλύει την Σίτι – «Ο υποβιβασμός είναι χάδι, μπροστά σε αυτήν την απόφαση»
Ανατριχιαστικός Καρβαχάλ: «Μόνο τότε θα φύγω από τη Ρεάλ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Χάαλαντ και Μάντσεστερ Σίτι εκεί που ξέρουν μόνο αυτοί – Στο ρετιρέ της Premier League

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον... δαιμονισμένο Έρλινγκ Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Γουέστ Χαμ (3-1) και ανέβηκε στη κορυφή της Premier League.

Χάαλαντ και Μάντσεστερ Σίτι εκεί που ξέρουν μόνο αυτοί – Στο ρετιρέ της Premier League

Τι άλλο να κάνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ για να αποδείξει πως είναι ο κορυφαίος επιθετικός της Premier League. Ο Νορβηγός πέτυχε ξανά χατ τρικ – δεύτερο σερί παιχνίδι – και οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι σε μια ακόμη νίκη. Θύμα των «πολιτών», η Γουέστ Χαμ!

Το ματς

Το απόγευμα Άρσεναλ και Μπράιτον έμειναν στο 1-1 στο Λονδίνο. Διατήρησαν το φετινό τους αήττητο όμως έδωσαν χωρίς να θέλουν την ευκαιρία στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ να τους προσπεράσουν! Οι «Πολίτες» ρίχτηκαν σήμερα στη μάχη της Premier League παίζοντας στο Λονδίνο κόντρα στην σκληροτράχηλη Γουέστ Χαμ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήθελε να δει την ομάδα του να… ξετυλίγει το δώρο που τους πρόσφεραν και να πατούν στη κορυφή της κατάταξης.

Οι «Πολίτες» ξεκίνησαν το παιχνίδι με το… πόδι πατημένο στο γκάζι. Δημιούργησαν γρήγορα τις συνθήκες για το γκολ, έφτιαξαν φάσεις και εν τέλει έστειλαν τη μπάλα στο πλεκτό. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10′ χάρις τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός έγινε αποδέκτης της μπάλας από την πάσα του Μπερνάρντο Σίλβα. Πάτησε στο… κουτί και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Αρεολά κάνοντας το 1-0 για την Σίτι. Η Γουέστ Χαμ βρέθηκε γρήγορα να κυνηγά το σκορ όμως δεν πτοήθηκε. Η λονδρέζικη ομάδα βγήκε μπροστά και έχοντας τη τύχη με το μέρος της βρήκε αντίδραση και στο 19′ έφερε το ματς στα ίσια.

Ο Ρούμπεν Ντίαζ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή της Σίτι. Ο Πορτογάλος άθελά του έκανε την επαφή και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας σημειώνοντας αυτογκόλ για το 1-1. Το τέρμα αυτό «θύμωσε» τους φιλοξενούμενους. Μοιραία ξεκίνησε ένα ασταμάτητο σφυροκόπημα με φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη μπροστά από τα καρέ του Αρεολά. Η Μάντσεστερ Σίτι πάτησε τη Γουέστ Χαμ και στο 30′ βρήκε ξανά τη λύση παίρνοντας εκ νέου προβάδισμα. Δράστης ξανά ο Χάαλαντ με τον Νορβηγό αυτή τη φορά να κατεδαφίζει το τέρμα με πολύ δυνατό σουτ εντός μεγάλης περιοχής. Με το σκορ στο 2-1 υπέρ της Σίτι ολοκληρώθηκε στη συνέχεια το πρώτο ημίχρονο!

Στο δεύτερο μέρος η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το παιχνίδι της! Η Γουέστ Χαμ όσο και να ήλπιζε δεν μπορούσε να κάνει τη ζημιά στους πρωταθλητές Αγγλίας. Οι φάσεις που δημιούργησαν οι Λονδρέζοι ήταν ελάχιστες και ανίκανες να δημιουργήσαν φόβο στους «πολίτες». Από την άλλη, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έμοιαζε βέβαιο πως θα έβρισκε ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Φθάνοντας αισίως στο 83′ ήρθε η φάση που ουσιαστικά «κλείδωσε» το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους. Ο Χάαλαντ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και δεν έχασε την ευκαιρία. Έστειλε με όμορφο πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα, πέτυχε το δεύτερο φετινό του χατ-τρικ και έστειλε τα «Σφυριά» για… ύπνο! 1-3! Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης! Στην κορυφή της Premier League η Μάντσεστερ Σίτι!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ