ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πάγωσαν» στην Μπάγερν: «Όχι» από τον Μουσιάλα για νέο συμβόλαιο!
Η Ίντερ ετοιμάζει… ληστεία με θύμα τη Λίβερπουλ!
Ο Μπουφόν εξήγησε με τον πιο ρομαντικό τρόπο γιατί δεν άφησε τη Γιουβέντους όταν υποβιβάστηκε!
Ο Τεν Χαγκ «άδειασε» με εμφατικό τρόπο το δικό του… παιδί!
Η μάνα του Ραμπιό έκανε το deal της χρονιάς με τη Μαρσέιγ: Το πριμ με τα πολλά… μηδενικά!
Ο Κούμπο δημιούργησε τον παίκτη των ονείρων μας – «Φτιάξτε καλύτερο αν μπορείτε» (vid)
Το επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Η Ρεάλ τσεκάρει τον σταρ της Λίβερπουλ»
Ο Μπαπέ χρειάζεται μόνο 8 γκολ στο φετινό Champions League και υπάρχει… σημαντικός λόγος!
Μερακλής ο Έντρικ – Παντρεύτηκε στα 18 του το top μοντέλο της Βραζιλίας (pics)
Αρχηγός της Ρεάλ… με καρύδια: «Καμία ανοχή στον ρατσισμό! Βινίσιους, είμαι μαζί σου»
Ο Νέβιλ γλέντησε την… διπλάρα της Φόρεστ – Το βίντεο που εξόργισε την Λίβερπουλ (vid)
Γκάμπριελ Μαγκαλάες: Ο Κολοσσός της άμυνας της Άρσεναλ!
Έκτακτο: Η Ρεάλ τον έπεισε – Ο αφανής… ήρωας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 (pic)
Η ποινή που διαλύει την Σίτι – «Ο υποβιβασμός είναι χάδι, μπροστά σε αυτήν την απόφαση»
Ανατριχιαστικός Καρβαχάλ: «Μόνο τότε θα φύγω από τη Ρεάλ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Bundesliga

Μπάγερν – Φράιμπουργκ: Κέιν – Μίλερ και οι Βαυαροί στη κορυφή (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε το καθήκον της, επικράτησε της Φράιμπουργκ στο Αλιάνζ Αρένα (2-0) και σκαρφάλωσε στη κορυφή της Bundesliga!

Μπάγερν – Φράιμπουργκ: Κέιν – Μίλερ και οι Βαυαροί στη κορυφή (vid)

Με… σβηστές τις μηχανές η Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί επικράτησαν της Φράιμπουργκ με 2-0 και έκαναν το 2 στα 2 στο φετινό γερμανικό πρωτάθλημα! Κέιν και Μίλερ οι σκόρερς και πρωταγωνιστές για την ομάδα του Βινσέντ Κομπανί!

To ματς

Στην πρεμιέρα της Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε δύσκολα της Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας και μπήκε νικηφόρα στη σεζόν. Σήμερα οι Βαυαροί είχαν την ευκαιρία μπροστά στο κοινό τους να εδραιώσουν την παρουσία τους στα υψηλά πατώματα του φετινού γερμανικού πρωταθλήματος. Αντίπαλος της ομάδας του Βίνσεντ Κομπανί η μαχητική Φράιμπουργκ, μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει σταθερή παρουσία στα γερμανικά γήπεδα και αρκετές επιτυχίες εντός και εκτός Γερμανίας!

Η αποστολή της Μπάγερν δεν θα ήταν εύκολη! Η αναμέτρηση στο Αλιάνζ Αρένα ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την κυριαρχία και να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Η Φράιμπουργκ ωστόσο δεν έπαιξε άμυνα. Προσπάθησε να πιέσει ψηλά και να μην μείνει πίσω από τη μπάλα περιμένοντας τον αντίπαλο. Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο πρώτο μισάωρο και μέτριο ως κακό θέαμα! Στο 38′ ωστόσο η Μπάγερν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Η εσχάτη των ποινών επικυρώθηκε από το VAR και ένα λεπτό μετά ο Χάρι Κέιν με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό γκολ του Βρετανού αρχισκόρερ στη φετινή σεζόν. Με το 1-0 οδηγήθηκαν στη συνέχεια οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου!

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε στα ίδια επίπεδα! Η Μπάγερν Μονάχου είχε την κατοχή της μπάλας, περιορίζοντας κατά πολύ τη δράση των φιλοξενούμενων. Η Φράιμπουργκ έμοιαζε ανήμπορη να βρει τους διαδρόμους για να χτυπήσει τους Βαυαρούς και να ψάξει την ισοφάριση. Έτσι όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι σήμερα θα πανηγύριζαν μια ακόμη νίκη χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της.

Στο 78′ πάντως ο Τόμας Μίλερ βρήκε τον τρόπο να γλυκάνει λίγο περισσότερο το κοινό της Μπάγερν. Ο πολύπειρος επιθετικός πάτησε στην αντίπαλη περιοχή και με σκαστό σουτ σημείωσε το 2-0. Η Φράιμπουργκ παρέμεινε σιωπηλή και μετά το γκολ του Μίλερ. Τελικό αποτέλεσμα, 2-0!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ