Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πουλάει… τρέλα ο Σλοτ: Έγινε σύνθημα μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»! (vid)
Premier League

Πουλάει… τρέλα ο Σλοτ: Έγινε σύνθημα μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»! (vid)

Ο Άρνε Σλοτ έχει κερδίσει από πολύ νωρίς τις εντυπώσεις, αλλά και τις καρδιές των φίλων της Λίβερπουλ με τις εμφανίσεις της ομάδας.

01.09.2024 | 20:12

Ο Άρνε Σλοτ πριν από μερικούς μήνες ήταν το μεγάλο ερωτηματικό. Όχι μόνο για τη Λίβερπουλ. Αλλά και για την Premier League. Λίγοι ήταν εκείνοι που είχαν εικόνα για εκείνον και το έργο του στη Φέγενορντ.

Ο Ολλανδός τεχνικός μέσα από σκληρή δουλειά έχει ήδη δείξει τι μπορεί να κάνει το σύνολό του. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό του «Ολντ Τράφορντ». Εκεί η Λίβερπουλ έκανε… πλάκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επικράτησε με σκορ 3-0.

Παράλληλα, οι «κόκκινοι» είναι πρώτοι στη βαθμολογία, αφού έχουν το απόλυτο. Μιας και μετράνε τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ παραμένουν η μοναδική ομάδα για την ώρα που δεν έχουν δεχτεί ακόμα κάποιο τέρμα. Λογικό και επόμενο οι φίλοι του συλλόγου να πιάσουν στο στόμα τους τον Σλοτ και να τον κάνουν σύνθημα!

Ιδού το βίντεο που δείχνει τους φίλους της Λίβερπουλ να αποθεώνουν τον Άρνε Σλοτ για την εικόνα της ομάδας τους μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version