Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βασιλική εμφάνιση από Μπαπέ και νίκη για Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)
La Liga

Βασιλική εμφάνιση από Μπαπέ και νίκη για Ρεάλ Μαδρίτης! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εντός έδρας της Ρεάλ Μπέτις με σκορ 2-0 χάρη στα δύο τέρματα που σημείωσε ο Κιλιάν Μπαπέ μαζί της!

02.09.2024 | 00:34

Ο Κιλιάν Μπαπέ το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε ξεκινήσει να διαβάζει και να ακούει πολλά. Λογικό εδώ που τα λέμε. Οι εμφανίσεις του πέρα από μέτριες δεν είχαν και κάποιο γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός έδωσε τις δικές του απαντήσεις στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της La Liga.

Ο ταλαντούχος στράικερ χάρη στα δύο δικά του τέρματα (το ένα με πέναλτι) έδωσε τη νίκη στους «μερένχες» με σκορ 2-0. Έτσι, έβαλε τέλος στην αστοχία και τη δυστοκία που είχε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μαγική ασίστ από τον Φεντερίκο Βαλβέρδε στο πρώτο γκολ του Μπαπέ!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

H Ρεάλ Μπέτις από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε ότι δεν είχε σκοπό να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει το παιχνίδι της. Ή γενικότερα να έχει ένα εύκολο βράδυ. Οι παίκτες του Πελεγκρίνι πίεζαν πολύ ψηλά και έτσι η «βασίλισσα» ήταν δύσκολο να κυκλοφορήσει την μπάλα και να βγει μπροστά με αξιώσεις.

Τα λάθη -ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής- ήταν πολλά. Και δεν έφεραν νεύρα μόνο στους γηπεδούχους. Αλλά και στην εξέδρα, αφού κατά καιρούς οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης γιούχαραν με… τρόπο τους παίκτες του Αντσελότι που έδειχναν να μην είναι τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε για την αναμέτρηση.

Όλα άλλαξαν στο 67′ όταν ο Βαλβέρδε με μαγική πάσα με το «τακουνάκι» βρήκε τον Μπαπέ και εκείνος από κοντά σημείωσε το πρώτο του γκολ στη La Liga, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Από εκεί και έπειτα τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για εκείνο και τη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γάλλο στράικερ να σημειώσει και δεύτερο τέρμα κάνοντας το 2-0 στο 75′, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το 2-0 έμεινε ως το τέλος με τους Μαδριλένους να παίρνουν μία σημαντική νίκη και τον Μπαπέ να αποκτά με αργά, αλλά σταθερά βήματα την απαραίτητη ψυχολογία!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version