Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Χυλόπιτα» του Κομάν στην Αλ Χιλάλ – Παραμένει στην Μπάγερν Μονάχου
Saudi Pro League

«Χυλόπιτα» του Κομάν στην Αλ Χιλάλ – Παραμένει στην Μπάγερν Μονάχου

Η Αλ Χιλάλ προσπάθησε να αποκτήσει τον Κομάν αλλά βρήκε... τοίχο από τον ίδιο τον Γάλλο!

02.09.2024 | 11:44

Το όνομά του ακούστηκε έντονα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο! Τελικά όμως κανείς δεν κατάφερε να τον αποκτήσει από την Μπάγερν Μονάχου! Ο Κίνγκσλει Κομάν βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου των Βαυαρών. Ο ίδιος βασικά φάνηκε πως έψαξε μια νέα ποδοσφαιρική στέγη. Θέλησε να βρει μια νέα ομάδα που θα του έδινε περισσότερο χρόνο συμμετοχής από αυτόν – τον λίγο – που απολαμβάνει στο Αλιάνζ Αρένα!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ομάδες της Premier League αλλά και της Ιταλίας – συν την Μπαρτσελόνα – μπήκαν στον πειρασμό να αγοράσουν τον Γάλλο επιθετικό όμως τελικά δεν έκαναν κίνηση. Η μόνη που προσπάθησε έμπρακτα στο να αποκτήσει τον ταλαντούχο εξτρέμ ήταν η πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας, Αλ Χιλάλ.

Διάβασε επίσης: Έσπασε το ρόδι ο Χάρι Κέιν – Το πρώτο της σεζόν με θύμα τη Φράιμπουργκ (vid)

Δε ψήθηκε για Σαουδική Αραβία ο Κομάν

Το πρωί της Δευτέρας η Μπάγερν Μονάχου με επίσημη ανακοίνωσή της απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο πρόωρης φυγής του ποδοσφαιριστή της. Ο Αθλητικός Διευθυντής των Βαυαρών επιβεβαίωσε πως ο Κομάν δεν πρόκειται να φύγει, «θα μείνει σε εμάς» τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του.

Το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως η Μπάγερν Μονάχου τα είχε βρει σε όλα με την Αλ Χιλάλ. Ο Κομάν όμως έβαλε φρένο στις συζητήσεις, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στη Σαουδική Αραβία. Ο παίκτης θα συνεχίσει στο Αλιάνζ Αρένα και θα περιμένει τον Γενάρη προκειμένου να βρει μια καλύτερη πρόταση! Είναι σαφές πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα όμως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο και την Ευρώπη!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version