ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πάγωσαν» στην Μπάγερν: «Όχι» από τον Μουσιάλα για νέο συμβόλαιο!
Η Ίντερ ετοιμάζει… ληστεία με θύμα τη Λίβερπουλ!
Ο Μπουφόν εξήγησε με τον πιο ρομαντικό τρόπο γιατί δεν άφησε τη Γιουβέντους όταν υποβιβάστηκε!
Ο Τεν Χαγκ «άδειασε» με εμφατικό τρόπο το δικό του… παιδί!
Η μάνα του Ραμπιό έκανε το deal της χρονιάς με τη Μαρσέιγ: Το πριμ με τα πολλά… μηδενικά!
Ο Κούμπο δημιούργησε τον παίκτη των ονείρων μας – «Φτιάξτε καλύτερο αν μπορείτε» (vid)
Το επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Η Ρεάλ τσεκάρει τον σταρ της Λίβερπουλ»
Ο Μπαπέ χρειάζεται μόνο 8 γκολ στο φετινό Champions League και υπάρχει… σημαντικός λόγος!
Μερακλής ο Έντρικ – Παντρεύτηκε στα 18 του το top μοντέλο της Βραζιλίας (pics)
Αρχηγός της Ρεάλ… με καρύδια: «Καμία ανοχή στον ρατσισμό! Βινίσιους, είμαι μαζί σου»
Ο Νέβιλ γλέντησε την… διπλάρα της Φόρεστ – Το βίντεο που εξόργισε την Λίβερπουλ (vid)
Γκάμπριελ Μαγκαλάες: Ο Κολοσσός της άμυνας της Άρσεναλ!
Έκτακτο: Η Ρεάλ τον έπεισε – Ο αφανής… ήρωας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 (pic)
Η ποινή που διαλύει την Σίτι – «Ο υποβιβασμός είναι χάδι, μπροστά σε αυτήν την απόφαση»
Ανατριχιαστικός Καρβαχάλ: «Μόνο τότε θα φύγω από τη Ρεάλ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Κατάθεση ψυχής για Ολυμπιακό και όχι Γουλβς ο Ποντένσε: «Σας απογοήτευσα…»

Λίγο πριν υπογράψει στην Αλ Σαμπάμπ, ο Ντάνιελ Ποντένσε έστειλε μήνυμα αποχαιρετισμού στον Ολυμπιακό. Κανένα ποστ για Γουλβς ακόμα.

Κατάθεση ψυχής για Ολυμπιακό και όχι Γουλβς ο Ποντένσε: «Σας απογοήτευσα…»

Παίκτης της Αλ Σαμπάμπ πρέπει να θεωρείται ο Ντάνιελ Ποντένσε. Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τη σαουδαραβική ομάδα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, τον οποίο επιχείρησε να εντάξει με μόνιμη μεταγραφή στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός μετά το μονοετή δανεισμό του από τη Γουλβς (2023/2024) χωρίς να καταστεί αυτό δυνατό, από σήμερα ανήκει και τυπικά στο δυναμικό του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ποντένσε υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο στην Αλ Σαμπάμπ, με την αγγλική ομάδα να βάζει στα ταμεία της 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 35%. Την περασμένη σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού ο βραχύσωμος παίκτης μέτρησε 15 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τους Πειραιώτες πανηγύρισε την κατάκτηση του UEFA Conference League.




Συγκινητικό μήνυμα για Ολυμπιακό ο Ποντένσε

Στο μεταξύ, ο Ποντένσε έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, πριν από την ομάδα στην οποία ανήκει, τη Γουλβς!

«Ευχαριστώ Ολυμπιακέ, ευχαριστώ Ελλάδα, ευχαριστώ πρόεδρο Μαρινάκη. Ευχαριστώ κάθε έναν από εσάς που μοιραστήκαμε τα αποδυτήρια και με βοηθήσατε σε μια απίστευτη σεζόν. Ευχαριστώ τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου. Από το ξεκίνημα της προηγούμενης σεζόν, ήθελα να είμαι ξανά χαρούμενος, να βρω ξανά τη χαρά μου και να την επιστρέψω στην ομάδα, όση περισσότερη μπορούσα. Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο να τα πάω καλύτερα από την πρώτη μου φορά εδώ. Αλλά τα καταφέραμε! Αυτό μου το κάνει πιο δύσκολο να διαλέξω ένα διαφορετικό μονοπάτι. Ζούσα το όνειρο και έπρεπε να ξυπνήσω τον Ιούλιο για να δω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χαρά. Πρέπει να φροντίζεις και την οικογένειά σου και το μέλλον σου.

Ένας ακόμη χρόνος στην Ελλάδα και με συναρπάσατε ακόμη περισσότερο. Πιστεύω ούτε η ομάδα, ούτε η χώρα έχουν μεγαλύτερο θαμυαστή από μένα. Θα μπορούσα να μιλάω όλη μέρα για τα συναισθήματά μου για σας και πάλι δεν θα ήμουν καν κοντά στο να εκφράσω πόσο αληθινά είναι. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που προσπαθώ να πω αντίο και δεν είναι πιο εύκολο εξαιτίας όλων όσων πετύχαμε μαζί.
Τα πάνω και τα κάτω, εξακολουθώ να λατρεύω κάθε στιγμή. Είδα την κόρη μου να μεγαλώνει με σας και να αποκτώ το δεύτερο παιδί μου ακριβώς μετά το Conference League. Είχα τα καλύτερα ντέρμπι και τα καλύτερα ματς στην Ευρώπη ξανά, με στηρίξατε από τότε που επέστρεψα και θα το θυμάμαι για πάντα. Και κανείς δεν θα το κατάλαβει, ούτε εσείς. Για όλους αυτούς τους λόγους, νιώθω ότι σας απογοητεύω… Αξίζατε περισσότερα από μένα. Αλλά εύχομαι ότι στο τέλος θα καταλάβετε την απόφασή μου. Φεύγω τώρα αλλά όχι για πάντα. Δεν μπορώ να σκέφτομαι να μην ξαναφορέσω τα ερυθρόλευκα. Ίσως αυτό να είναι ένα ”τα λέμε σύντομα”». Image

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ